Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    09. Kolovoz 2016. 13:15

mare onda psssst :) :)

2100.str ejic??

miska
    09. Kolovoz 2016. 13:28

Alo zenske di ste zapele 😂😂
    Nisam vas bas stigla procitat bas imali smo posjete baka i djedova pa nas je to malo okupiralo.
    Mi papamo i debljamo se i spavamo.

Kako ste vi, jeli sto krenulo kod bilo koje? 

Puno vas pozdravljamo i navijamo za vase bebice 

TPol
    09. Kolovoz 2016. 14:01

Miska ejic nam je na toboganu inace mi ostale smo na cekanju 😬 Super da uzivate bas mi je drago 💕💕 da li mala Mila cica? 

Bellar lijepo ime starinsko , ovde zbog ž nebi proslo, mi smo zato gledali da bude nesto internacionalno, a stavse tice zivotinja lijepo je kad neko smisli ime da ri nije neugodno vikat po cesti, od prijatelja pas se zove Eon i Kosma , to mi je bas cool, nas macak se zove pierre 😀 Al on se totalno ponasa kao pas , cak mu bacamo neku slamku i on nam nosi da mu opet bacimo hihi

Deka da najbolje njih sve na "ignore"

TPol
    09. Kolovoz 2016. 14:02

Miska ejic nam je na toboganu inace mi ostale smo na cekanju 😬 Super da uzivate bas mi je drago 💕💕 da li mala Mila cica? 

Bellar lijepo ime starinsko , ovde zbog ž nebi proslo, mi smo zato gledali da bude nesto internacionalno, a stavse tice zivotinja lijepo je kad neko smisli ime da ri nije neugodno vikat po cesti, od prijatelja pas se zove Eon i Kosma , to mi je bas cool, nas macak se zove pierre 😀 Al on se totalno ponasa kao pas , cak mu bacamo neku slamku i on nam nosi da mu opet bacimo hihi

TPol
    09. Kolovoz 2016. 14:02

TPol
    09. Kolovoz 2016. 14:03

Mare navijam i ja da das jos Lara uz Ariela

deeka
    09. Kolovoz 2016. 14:07

Tpol slazem se! :)

Ja evo moram obavit frizera i pedikera sutra da budem spremna za odlazak. Ko zna kad cu opet imat prilike.

Jel vas strah kako cete se snac s bebama? Mm kaze da njega i nije. A lako muskima, niti radaju,,a niti doje..Nije bas da ima neke koristi od njih u samom pocetku.

Lucy16
    09. Kolovoz 2016. 14:11

Upravo nasla na gacama veci grumen smede zelatine. Nije bilo prosarano zilicama nego sve smede. Mozda je samo od pregleda jucer.  Nista me ne boli. Glupo mi ic u bolnicu zbog tog.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.