Alo zenske di ste zapele 😂😂
Nisam vas bas stigla procitat bas imali smo posjete baka i djedova pa nas je to malo okupiralo.
Mi papamo i debljamo se i spavamo.
Kako ste vi, jeli sto krenulo kod bilo koje?
Puno vas pozdravljamo i navijamo za vase bebice

Miska ejic nam je na toboganu inace mi ostale smo na cekanju 😬 Super da uzivate bas mi je drago 💕💕 da li mala Mila cica?
Bellar lijepo ime starinsko , ovde zbog ž nebi proslo, mi smo zato gledali da bude nesto internacionalno, a stavse tice zivotinja lijepo je kad neko smisli ime da ri nije neugodno vikat po cesti, od prijatelja pas se zove Eon i Kosma , to mi je bas cool, nas macak se zove pierre 😀 Al on se totalno ponasa kao pas , cak mu bacamo neku slamku i on nam nosi da mu opet bacimo hihi
Deka da najbolje njih sve na "ignore"

Miska ejic nam je na toboganu inace mi ostale smo na cekanju 😬 Super da uzivate bas mi je drago 💕💕 da li mala Mila cica?
Bellar lijepo ime starinsko , ovde zbog ž nebi proslo, mi smo zato gledali da bude nesto internacionalno, a stavse tice zivotinja lijepo je kad neko smisli ime da ri nije neugodno vikat po cesti, od prijatelja pas se zove Eon i Kosma , to mi je bas cool, nas macak se zove pierre 😀 Al on se totalno ponasa kao pas , cak mu bacamo neku slamku i on nam nosi da mu opet bacimo hihi

Tpol slazem se! :)
Ja evo moram obavit frizera i pedikera sutra da budem spremna za odlazak. Ko zna kad cu opet imat prilike.
Jel vas strah kako cete se snac s bebama? Mm kaze da njega i nije. A lako muskima, niti radaju,,a niti doje..Nije bas da ima neke koristi od njih u samom pocetku.

Upravo nasla na gacama veci grumen smede zelatine. Nije bilo prosarano zilicama nego sve smede. Mozda je samo od pregleda jucer. Nista me ne boli. Glupo mi ic u bolnicu zbog tog.
Upravo nasla na gacama veci grumen smede zelatine. Nije bilo prosarano zilicama nego sve smede. Mozda je samo od pregleda jucer. Nista me ne boli. Glupo mi ic u bolnicu zbog tog.
To pomalo sluzni cep ispada,pomalo se ti psihicki pripremaj na dolazak bebice

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji