Alo zenske di ste zapele 😂😂
Nisam vas bas stigla procitat bas imali smo posjete baka i djedova pa nas je to malo okupiralo.
Mi papamo i debljamo se i spavamo.
Kako ste vi, jeli sto krenulo kod bilo koje?
Puno vas pozdravljamo i navijamo za vase bebice
Miska ejic nam je na toboganu inace mi ostale smo na cekanju 😬 Super da uzivate bas mi je drago 💕💕 da li mala Mila cica?
Bellar lijepo ime starinsko , ovde zbog ž nebi proslo, mi smo zato gledali da bude nesto internacionalno, a stavse tice zivotinja lijepo je kad neko smisli ime da ri nije neugodno vikat po cesti, od prijatelja pas se zove Eon i Kosma , to mi je bas cool, nas macak se zove pierre 😀 Al on se totalno ponasa kao pas , cak mu bacamo neku slamku i on nam nosi da mu opet bacimo hihi
Deka da najbolje njih sve na "ignore"
Miska ejic nam je na toboganu inace mi ostale smo na cekanju 😬 Super da uzivate bas mi je drago 💕💕 da li mala Mila cica?
Bellar lijepo ime starinsko , ovde zbog ž nebi proslo, mi smo zato gledali da bude nesto internacionalno, a stavse tice zivotinja lijepo je kad neko smisli ime da ri nije neugodno vikat po cesti, od prijatelja pas se zove Eon i Kosma , to mi je bas cool, nas macak se zove pierre 😀 Al on se totalno ponasa kao pas , cak mu bacamo neku slamku i on nam nosi da mu opet bacimo hihi
Tpol slazem se! :)
Ja evo moram obavit frizera i pedikera sutra da budem spremna za odlazak. Ko zna kad cu opet imat prilike.
Jel vas strah kako cete se snac s bebama? Mm kaze da njega i nije. A lako muskima, niti radaju,,a niti doje..Nije bas da ima neke koristi od njih u samom pocetku.
Upravo nasla na gacama veci grumen smede zelatine. Nije bilo prosarano zilicama nego sve smede. Mozda je samo od pregleda jucer. Nista me ne boli. Glupo mi ic u bolnicu zbog tog.
Sortiraj odgovore
Najstariji