Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    09. Kolovoz 2016. 11:30

A ja i mladja sestra iste mame. Mene ljudi kad vide pitaju jel mi mama ta i ta . 
    Aurora je lijepo. Antea? Onda mi ljepse anea. 
    Ja kazem nek lici na tatu samo nek je pamet na mamu😂

A ja isto vise volim tradicionalna imena tj stara hrv imena kao franjo, šimun, lovro itd al nebi davala ime po sebi il muzu😞 ni slicno kamoli isto. 
    Znam ja jednog sta je po sebi nazvao sina pa htjeo da se i unuk tako zove al mislim da to ima veze sa narcisoidnoscu. A ne sa logikom i zdravim razumom.

Mene brine sta smo muz i ja mali a svi govore uuu velika beba jbt ko da imam king konga u trbuhu. Kolki ce onda izac?? Za broj 62?? 😵😵😱😨😱😵😱😨😨

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 11:39

Kleopatra moja seka ju ima i odlicna je! Fakat super stvar. I za bebu dok je skroz mala i za kad naraste🖒🖒🖒

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 11:40

Ma mi smo vec sve na vrhu tobogana samo cekamo da nas puste da se spustimo😁

deeka
    09. Kolovoz 2016. 11:40

Bellaru svak ima ono sta voli i sta mu se svida, i ne zeli da mu se itko petlja u izbor. Mislim da bi ova bila najsritnija da dobije ime po njoj, ali to ne bi ni da je jedino na svitu.

To da ciloj obitelji daju istoj ime slazem se da ima veze s narcisoidnoscu a ne zdravom pameti.

deeka
    09. Kolovoz 2016. 11:42

Ja sam nekih 175, muz je 10tak cm veci od mene, a dr.kaze da je beba duga. Sta se tice kilaze, oboje smo se rodili sa 3850, pa mozda je i to nasljedno, bar otprilike. Iako se i ja osjecam da nosim King Konga unutra :D

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 11:44

Deeka znam da zvuci okrutno al kad bi me neko zezao  da nazovem djete po njemu ja kazem moze ako umres prije nego se rodi😂😂😂

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 11:46

*rodim

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 11:52

Pa da kad je ekipa retardirana. Recimo mojoj mladjoj sestri se svidja moje ime i njoj je to ime u top imenima za nazvat svoje dijete jednog dana kad ce imati. Ajd jos ako ti se ime jako svidja ok. I meni je moje ime super al si nebi kcer tako nazvala bas iz razloga jer mi je to blesavo.

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 12:03

Ja sam ime dobila po maminoj mami,i nije mi krivo jer je moj dido uvijek govorio da licim na svoju baku i uvijek mi je bilo drago to cuti. Ali jedino ne volim kad mi od imena Marica skrate na Mare ili su me neki cak zvali Marija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.