Deeka, nama na pregledu poslije poroda kažu treba li steznik. On u biti treba samo nakon one dijagnoze diastasis recti, u suprotnom ti usporava oporavak. Imas na YouTube-u linkove kako si to sam provjeriti (razdvojenost trbušnih misica).
Gdje nam je Bellaru danas????
Mare to sigurno da neces stic.
Ja se ne bojim za sebe...5kg sigurno vode ima, a ostalo je ona uzela sebi i sve sta ide s njom. Dr.kaze da je dojenje odlicna dijeta jer prvi put nesto prozvodis i onda ti se to trosi, pa cemo vidit :)
A steznik cu obavezno, ne zelim da mi stoji mlohavo sve :(
Masha sretno na pregledu. U koliko sati je?
Di nam je zabica??
Ejic bi mogla taman do 2100-te strane :)
Ja o vuku a vuk... Vec sam se prepala da si otišla u parkić bez mene
Vjeverice e sicam se da si odavno vec spominjala. Al vidit cemo nakon poroda sve.
O jeste se raspisale!! Ja idem po redu i napisem ejic nesto a na drugoj strani je vec u bolnici na 3 i 4 vec radja😱😱😱
Ejic samo hrabro! Ova sta vristi mozda vristi bezveze. Samo se drz i brzo ce sve proci😚😚
Vjevericeee malo sam si duze odspavala😁 noc mi prosla dobro OSIM sta mi mama poslala clanak da je protiv zgaravice dobra lubenica i tako sam se ja nakrkala lubenice prije spavanja kao da malo smanjim mineralnu i budim se u sred noci i malo si povratim u usta pa trcim na wc pa po mineralnu😩😩😩 i onda jos dva put na wc o toliko sam posala da sam mislila da mi je vodenjak puko koliko je izaslo iz mene. Al bar sam fino spavala. Hladnije malo bilo pa pasalo.
Kilaza negdje +15,16😩 al kazu mi da se ovako nisam zdebljala nego ocito samo trbuh. A vidjet cemo kad rodim. I ovak sam deblja bila pa mi svejedno.
Masho sretno na pregledu!
Ja idem sutra😨
Pocet cu u autu panicarit.
E da steznik . Jel se to nosi il samo kod posebnih uvjeta ili kako? Jel se to prije sa steznikom sve vrati na mjesto il? Citala sam da je najbolje ono babinje 40 dan sto vise lezat i da se tad sve najbolje vrati na mjesto
Mare vidim ti si zabavu imala nocas. Bar se pripremas. Mene ce valjds ko grom iz vedra neba roknut. Ne znam sta je bolje il gore
Sad citam svoje postove i vidim da pisem ko onaj policajac iz alo alo🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji