Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    zabica25
    09. Kolovoz 2016. 10:27

Bokić...
    Evo mene još u komadu. Hana mene zeza i ne da se van.
    Novosti? Počelo me sve jače frkati, rezati u križima i dolje me tak prereže kao da netko nožem se igra...Uf...skužila sam da je to način otvaranja. Iskreno se nadam da je. Tak mi je počelo to rezanje u subotu i u pon otvorena 2 cm. Sutra ćemo vidjeti ima li napretka. Kod nas je isto jučer rađaona bila puna, puno poroda do 11, tek je onda dr došal k nama u TA, čekale smo ga 2 sata. MM je bio siguran da ću ostati, zovem ja njeg i velim Dođi po mene :) 
    Ja se po krevetu kližem kako bih ustala, toliko me sve boli. Više ne mogu. A  moram! kao i vi!
    Jela sam kompot od ananasa, možda me i to otvorilo. Kaj ja znam. ujutro sam imala sluzavi iscjedak zelenkaste boje, dosta ga je bilo. 
    Kaj se tiče donacije matičnih stanica, kako to ide?
    Žgaravica i dolje pritisak se povećavaju. Vodenjak nikako da pukne. Na wc me stalno tjera, a onda ne mogu iako sam danas već 2 put bila. 

vjeverice, nemam ti pojma kako taj ticker računa. Po zadnjoj M mi je termin 8.8. i to je službeno, a svaku subotu sam punila puni tjedan. Tako da je danas zapravo 40+1. Mene uvijek ginek pita imam li trudove jer CTGu ne vjeruje. Jučer sam mu rekla da su počeli, a ctg pokazao tek 30%. 

bellaru, pas je super..uhvaćen na djelu! 

Masha, mi sušilicu imamo posebno i to već sigurno 10 godina ako ne i više. To su moji dobili za godišnjicu braka a meni sad dušu dalo. 

deeka, kako bilo, bit će. Ako ti je indukcija suđena, ne možeš protiv toga. Tako je sa svakom od nas. Ja se plašim bolova, ali znam da ih ne mogu izbjeći i da je nagrada nakon toga VELIKA! 

Lucy, ti si otvorena? 

ejic, sretno! :) Dobro da si išla na vrijeme i da je sve sad ok. Tlak je zeznuta stvar, posebno visoki pa nije to za igru. 

Sanjarka, ja sam na +16 ali ne znam di je to. Ista sam si kao prije, samo s trbuhom :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 10:35

zabice znaci ako te dole reze da se otvaras? onda ce meni reci gospodo aj vi polako do radaone

kad bi mi tako rekao odma bi ga izgrlila i sampanjac kupila hahaha

kleopatra1606
    09. Kolovoz 2016. 10:39

Netko je pitao kako francuski buldog sada reagira na bebu, pa evo slikica.
    Njih dvoje su svakim danom sve bolji i bolji, ljubomore nema, jedino ako netko dode pa zeli bebu drzati to mu bas nije drago.

img host

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

bellaru
    09. Kolovoz 2016. 10:41

Deeka miruj u setnji😂 ma ti doktori su ludi. 

Zabice znam kako ti je. Valjam se po kaucu i krevetu dok se dignem. Jednom sam se odkotrljala do poda na koljena sa kauca pa ustala. Al sad vise ne mogu sa koljena na noge😱😱 najgore kad necaka cuvam pa odem na pod. Svaka cast trudnicama koje imaju malu djecu😱😱😱

I moj je muz mislio da cu ostat zadni put. Al ti bi sad u srijedu fakat i mogla ostat posto si 40+1. 
    Kako ne vjeruju ctgu? Sta ako ti imas vecu toleranciju na bol pa to tebe tak ne boli jako? 

Kako vi vidite na su trudovi na 30%? Reekli su vam il ste vidjeli na onom papiru? Ja taj papir nista ne kuzim.

TPol
    09. Kolovoz 2016. 10:47

Joj cure moram malo da vam se izjadam 😭😭😭

Eto dobili smo ključeve za stan ali ovaj moj mm mi toliko diže tlak da neznam kako cu ! 
    Trebamo kuhinju odabrat i sad on nešto pametuje a nije odvojio 5min da gleda ma internetu neke prijedloge nego samo "cirkusira" a da ne spominjem da se nikad nije mjesao u uređenje i sad odjednom ima inspiraciju 😤😤😤 i Gosponu je sve previše stresno , mislim halo!!! 

I onda na sve to moja mama kaže kako će spavat kod mene kad dođe beba a dogovorili smo da spava kod svekrve koja će sad bit preko puta! Mislim da me samo zafrkava ali to me živcira ! Jedno dogovorimo i ona opet po svom! 

Oprostite al sad mi je malo lakše!

TPol
    09. Kolovoz 2016. 10:48

Žabice ma kod tebe će to sutra Expressno! 

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 10:50

Bellaru ja sam vidjela i na aparatu i na papiru, iako te od 30% nisam uopće skužila 

Kleopatra pa ti imas Tatamiu?! Hoće David biti u njoj? Ova ljubav između psa i njega biti će posebna 

Žabice držim fige da se to sve nekako pokreće, ne može vise dugo biti unutra  za donaciju matičnih stanica treba neke papire ispuniti, mislim da ih ima na stranici zaklade Ana Rukavina?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.