jutro ljetnice
Ja sam nocas mislila da cu roditi.Imala sam bolove svakih 10min po 30s su trajali i tako od 12-3h,a ona se umirila jedino je par puta jako gurala kao da hoce van nista nisam spavala.

Na zalost se jos ne grlimo ali mi je babica s nocne smjene na odlasku rekla da me sitra ujutro kad opet dode na posao, ne zeli vidjeti u komadu vec mi doci cestitati. Pitanje je jedino sto ce sad na viziti odluciti, dali ce inducitati s gelom ili ipak s dripom. Babica je rekla da bi meni gel sad bio dovoljan jer imam svoje trudove koji su sve cesci i jednakomjerniji ali o tome odlucuje dr. Bitno da uvijek mogu dobiti nesto protiv bolova (ukljucujuci epi).
Na zalost se jos ne grlimo ali mi je babica s nocne smjene na odlasku rekla da me sitra ujutro kad opet dode na posao, ne zeli vidjeti u komadu vec mi doci cestitati. Pitanje je jedino sto ce sad na viziti odluciti, dali ce inducitati s gelom ili ipak s dripom. Babica je rekla da bi meni gel sad bio dovoljan jer imam svoje trudove koji su sve cesci i jednakomjerniji ali o tome odlucuje dr. Bitno da uvijek mogu dobiti nesto protiv bolova (ukljucujuci epi).
Super da mozes epicu dobiti.A najbitnije pod njihovom ste kontrolom

Joj Mare, baš ti nije lako ali kad se već tako gura i u terminu si, zašto joj ne daš van?
šalim se! Nadam se da te bar ti trudovi otvaraju pa će ti porod biti brz i lak
Ja sam jučer popodne isto imala neke laznjake kao što je doktor nagovijestio prošlo je preko noći, sad me samo boli nešto kod kuka s desne strane kao da sam ligament istegnula..
Jel ima ko pregled danas? Pamtim srijedu i četvrtak da su se spominjali...?
vjeverica ja cu joj rado rasirit noge da izade i ja se nadam da me otvaraju.

Evo meni dripa... 😢😢😭😭
Evo meni dripa… 😢😢😭😭
Evo meni dripa… 😢😢😭😭
Ejic bez straha dobit ces epi, pa te više ne treba brinit drip.
Stize nam Marcel danas ❤

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sad će to brzo Ejic !! Drži se !!! Eto Marcela !
Vjeverica Mare vidim imate probleme pa koja će prije ? Ja nemam jos te lažne 😕

Bas sam pricala s babicom, kaze da imaju razlicite preparate protiv bolova i da moram samo reci kad zelim.
Moj problem, ove noci sam spavala svega 2 sata. Kako cu ja to izdrzati..... I jos mi sad jedna rada u susjednoj sobi i ledi krv u zilama 😢😢😢
Ocu domaaaaa 😢😢😢😢
Bas sam pricala s babicom, kaze da imaju razlicite preparate protiv bolova i da moram samo reci kad zelim.
Moj problem, ove noci sam spavala svega 2 sata. Kako cu ja to izdrzati….. I jos mi sad jedna rada u susjednoj sobi i ledi krv u zilama 😢😢😢
Ocu domaaaaa 😢😢😢😢
Ta sta radja nije uzela nista za bolove a ti hoces i bit ce sve super 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji