Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    09. Kolovoz 2016. 07:39

jutro ljetnice

Ja sam nocas mislila da cu roditi.Imala sam bolove svakih 10min po 30s su trajali i tako od 12-3h,a ona se umirila jedino je par puta jako gurala kao da hoce van nista nisam spavala.

ejic
    09. Kolovoz 2016. 08:08

Na zalost se jos ne grlimo ali mi je babica s nocne smjene na odlasku rekla da me sitra ujutro kad opet dode na posao, ne zeli vidjeti u komadu vec mi doci cestitati. Pitanje je jedino sto ce sad na viziti odluciti, dali ce inducitati s gelom ili ipak s dripom. Babica je rekla da bi meni gel sad bio dovoljan jer imam svoje trudove koji su sve cesci i jednakomjerniji ali o tome odlucuje dr. Bitno da uvijek mogu dobiti nesto protiv bolova (ukljucujuci epi).

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 08:10

Joj Mare, baš ti nije lako  ali kad se već tako gura i u terminu si, zašto joj ne daš van?  šalim se! Nadam se da te bar ti trudovi otvaraju pa će ti porod biti brz i lak  
    Ja sam jučer popodne isto imala neke laznjake kao što je doktor nagovijestio  prošlo je preko noći, sad me samo boli nešto kod kuka s desne strane kao da sam ligament istegnula.. 
    Jel ima ko pregled danas? Pamtim srijedu i četvrtak da su se spominjali...?

mare1989
    09. Kolovoz 2016. 08:13

vjeverica ja cu joj rado rasirit noge da izade i ja se nadam da me otvaraju.

ejic
    09. Kolovoz 2016. 08:20

Evo meni dripa... 😢😢😭😭

TPol
    09. Kolovoz 2016. 08:28

Sad će to brzo Ejic !! Drži se !!! Eto Marcela ! 

Vjeverica Mare vidim imate probleme pa koja će prije ? Ja nemam jos te lažne 😕

vjeverica8
    09. Kolovoz 2016. 08:30

Samo hrabro Ejic, za čas će to biti gotovo  mislimo na tebe!

ejic
    09. Kolovoz 2016. 08:31

Bas sam pricala s babicom, kaze da imaju razlicite preparate protiv bolova i da moram samo reci kad zelim.
    Moj problem, ove noci sam spavala svega 2 sata. Kako cu ja to izdrzati..... I jos mi sad jedna rada u susjednoj sobi i ledi krv u zilama 😢😢😢
    Ocu domaaaaa 😢😢😢😢

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.