Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    04. Kolovoz 2016. 16:42

Bellaru jeftinije prste popravit nažego mobitel 😂
    Bas ste slatke trudnice. Sad su fejs zatrpale bebice, pa mi tako fora vidjet trbuscice.
    Tpol ili tko vec. Ma ja bih se tu preselila na more. A koliko stignem vas pratim
    Disanje ona teorija koje se sjecam, prvo kako god onda to udah izdah s ili š. Onda pred kraj psece. U izgonu zadrzat udah i zazmiriti (da ne popucaju kapilare u ocima). Nek neka iskusna objasni

mare1989
    04. Kolovoz 2016. 16:51

Ja isto ne znam kako disat slusala sam babicu,udah na nos izdah na usta. Kad sam sina radala nije mi to nista pomoglo jer se gospodin gurao vani nisam stigla disati pa sam pocela padat u nesvijest,sestra mi je lagani samar po obrazu dala a doktor vodom okupao😁😂
    Ali eto na kraju se izgurao vani bez problema

Lucy16
    04. Kolovoz 2016. 17:38

Obavila prvi ctg i nije u redu. Otkucaji se spustali i nisu bili konstantni. Sutra me poslala u TA da provjere protoke. Tek se sad sjetila da je sutra praznik. Jel radi TA praznikom???

bellaru
    04. Kolovoz 2016. 18:03

Deeka a ne znam sta bi ti rekla za epi. Navodno iza 4 se ne daje a moja sestricna dobila sa 8🤔
    A torbu ja vec nosim sa sobom. Na kraju cu ju nosit do 42 tj😂
    Sanjarka imala iphone i nakon samsunga nebi vise iphone nema tih para. Ni da mi ga pokolni netko. Kad vidim onaj itunes smraci mi se pred ocima😲 
    Tpol i ti si  lijepa trudnica, sve ste. I nemas velik trbuh. Nekako mi se cini da je tvoj trbuh spusten dole?  .  Eh mi sta nemamo fejs nista ne vidimo.

Kako jedete jer morate? Ja ubijam za hranu. Za mene je sreca kad se fino najedem.

uykmyjh
    04. Kolovoz 2016. 18:33

Oprostite mi ali nisam povatala zadnjih par stranica, obećavam da ću biti bolja! 

Mi smo kući od prekjučer, kući je zakon  Uspostavili lijepo dojenje nakon par dana plakanja u bolovima. Najviše mi je pomogao savjet patronažne koja mi je jedina rekla da mi nisu uvučene bradavice kako kažu u rodilištu nego da ih samo trebam malo oblikovati prije podoja i istisnuti malo mlijeka. Hvala joj, sad dojenje ne boli toliko više 
    Lovre mi je dobar i miran osim kad kaka ili treba prducnit. Uživam dok traje, znam da neće dugo 
    Idem sad brzinski preletit par stranica, vidila sam da ima novih bebica, e pa majke čestitam! 

bellaru
    04. Kolovoz 2016. 18:36

Abies da fakat psece!! Ma zaboravit cu opet to do porode🙄 
    A sta bi po zimi na moru? Tad je bezveze😁 sad ce me ubit cure sa mora.

Mare ajmeee 😨 meni rekla sestricna sa je nju muz samarao al je bila osamucena od epi, kaze da je baljezgala gluposti.

Lucy sta nebi radilo. To je bolnica. Ma bit ce sve ok
     Mozda beba bila uspavana.

bellaru
    04. Kolovoz 2016. 18:42

Sta mi je muz poslao danas samo mi je rekao da nam uz ovo fali jos jedno dijete

Sandrich odlicno da uzivate i da dojenje ne boli! Vidi se po tvojim rijecima da si u 7 nebu😊

deeka
    04. Kolovoz 2016. 19:09

Sanjarka ja ih bome nisam ni osjetila. Tj.nekad ka malo doli pecne ko da se rasteze nesto, neznam ni ja sama kako opisat al mozda je to to bilo. Samo neka tako nastavi da me ne teroriziraju tamo puno. :)

Bellaru ja je danas nisam nosila jer sam tek izasla od tamo ima 2 dana i nadala sam se da se necu morat vratit odma sada.
    Tebe nije jucer vaginalno gledalo? 

Lucy ako ne rade sutra, rade u subotu. Koliki su bili otkucaji?
    Mislim da su ti trebali posli ponovit jer je beba mozda spavala. Ne mora ona bit aktivna kad se njima oce. 
    Al virujem da ce to sve bit ok.
    Protoci se vide po uzv, bar meni tako pusta one cudne zvukove

bellaru
    04. Kolovoz 2016. 19:13

Deeka prosli tjedan su me gledali pa sad ovaj nisu. Ne znam kako to ide al valjda ne gledaju svaki put. Sad pise na papiru ko trola 10.8 a jucer na taj isti papir napisali rukom ctg.10.8 sad dal ce mi samo ctg radit  il ce me i pregledat to nitko valjda ne zna. Ne kuzim im ja te zadnje preglede. Cudno mi da se onaj diktor na uzv iscudjavo velikom djetetu a da ovaj to u ambulanti nije nista komentirao.

deeka
    04. Kolovoz 2016. 19:28

Bellaru mislim da ce ti onda raditi i ctg i pregled. Meni je prosli tjedan i uzv i vaginalni, a danas isto to i ctg. 
    Kako odmice trudnoca budu pregledi jednom tjedno. Meni je odvojilo sljedeci tjedan ctg i istalo da ne cekam pola jutra tamo, a i kontrola zbog hospitalizacije.

Ma pusti ti njegovo iscudavanje, taj uzv nije vaga da pogodi tocno. Kazu da mogu pogrijesit i do pola kila....tako da no sikiriki :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.