Cijelo jutro mi se napinje gornji dio trbuha, ispod sisa i naprave se dvije kvrge sa svake strane. Ne znam jesu to kontrakcije ili se mali namjesta?? Popodne idem na ctg pa cu znati.
Ja kuham svaki dan, ali slabo jedem. Imam taj problem da ne uzivam bas u onom sto sama skuham. Slade mi je tude.
Evo mene s pregleda.
Ctg uredan, a Aurora procijenjena na 3700 :P kaze da je aktivna i zivahna beba .
Otvorena 3cm, kaze dr.nastavi li se ovim tempom, rodit cu do termina.
Ctg opet u ponediljkak, a pregled u cetvrtak.
nemam ti nikakav link za disanje na porodu - uzdam se u doulu da će me voditi.. ali babice ti govore kako da dišeš, tako da samo njih slušaš
Vjeverica zub i dalje pulsira ali je ne boli☺ a vozim auto npr do grada ili prodavnica nista daleko.
bellaru domaca rakija to se obavezno stavi malo na zub malo u grlo😁😂
Ja danas nista ne kuham,sveki stize pa ne znam sta cemo kuhati.
jedino znam da cu ici kasnije voca nakupovat jer mi se uzasno jede.
bellaru trbuh je taman,doktor nije normalan
deeka pa ti se otvaraš!! blago ti se ja jedva čekam svoj pregled u pon, nakon skoro dva mjeseca netko tko nije mm će zavirit dolje
i prvi ctg
lucy meni se tako cijeli trbug zgrči i napne, to su BH kontrakcije - priprema mišića maternice za porod.. nisu lažni trudovi i ne otvaraju koliko ja znam...
deeka sad pomalo u akciju lopta,stepenice,mm da ubrzas proces😊
Vjeverica i ja tek u srijedu imam pregled kod doktora,bas govorim jutros mm da hoce reci gospodo otvoreni ste pa da se bacim u akciju daljnjeg otvaranja😊
Vjeverice bas ti je lijepi trbuh!!
Ma ok velik je al u 9 mj sam trudnice, kolki bi trebao biti? Ne mislim da je toliko velik da se tak netko iscudjava pogotovo doktor.
A buzara...ma bilo je malo toga za podjelit😜 evo dosla na ideju da cu kupit mesa za kotlovinu pa samo donjet muzu da napravi😃
Lucy to ti beba izbija na povrsinu😁😁 eh nisi ni blesava i ja vise volim kad drugi kuhaju😁
Deeka znaci neces prije nego do termina? Tako kaze?
Mare pa da da nebi slucajno bol od zuba presla u grlo😜😜 e rekli mi da za zgaravicu probam orahovicu??
Sortiraj odgovore
Najstariji