Meni su takoder tek na drugom mjerili kilažu, tlak, a tek sam sad na pregledu u 14t piskila u casicu.
Sanjarka88, tnx, pokušat ću se skulirati, ja sam isto osjetila prošli tjedan svaku večer neko skakljanje navečer kad bi se smirila, ali od onda ništa pa me i to brine...znam da se moram smiriti i opustiti, ali to je gotovo pa nemoguće.
Jutro cure! Ja sam cijelu noc budila se,vrtila se po krevetu,leda me bolila...uzas
Ja dva dana nisam osjetila bebu pa sam i zbog toga nervozna
Pripremate se za Bozic?
Ribi da kažu da kad je jednom dobiješ stalno se vraća, no nije baš tako ja je imala jednom prije više od 10 godina, i nikad više od onda e sad mislim da nema loš utjecaj na bebicu, pij atb bit će to ok, ako se baš brineš zvrcni dr svoju pa pitaj da budeš mirna
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro cure!
Ja sam se tek sad probudila.. Ovaj vikend mi je bio naporan pa sam nocas nadoknadivala..
U petak bila u gradu sa svojima iz srednje skole, u subotu na djevojackoj i na tulumu a jcr baby shower za moje malo kumce koje dolazi za mjesec dana.
Dakle, kad su gosti otisli... Taj osjecaj razdvajanja svake kosti u mom tijelu vam ne mogu rijecima oposati. Ne znam jesu li me vise bolila leda ili zdjelica ili noge. Mislila sam da cu se sva pokociti.. Strasno. Rekla muzu jos Badnjak🎄🎁🎂 kod nas i to je to od mene. Ne mogu vise ono sto sam donedavno mogla bez pol muke.
Mogla ugoscavati ljude kod nas foma od jutra do sutra, bez problema... A sad... Ah, nije to vise za jednu trudnicu. 😉
Peppe, doktor na svakom pregledu pregledava urin, tlak i tezinu jer mora voditi evidenciju o proteinima u urinu, seceru, i tome koliko dobivas na tezini, dobro ti kaze Baby girl. E sad, mene na prvom pregledu pregledala vaginalno, uzv mapravila i odmah napravila papa test i sve briseve.
Ne rade svi doktori briseve (a trebali bi), a i papu..
Na drugom ce te pregledu detaljnije pregledati, nadam se.
Fascinantno je kako svaki od njih na svoj nacin radi, pa nam izazivaju frustracije.
Sanjarka, sve sam kupila u hmu. S obzirom da u gradu Zgb trudnicke robe u centru nema, nego samo u shopping centrima, a to nisam isla.
Kupili ste kolica, super!!
Mi cemo sve nakon nove godine, jos nam je rano.
Cro, zasto takva paranoja? Pa naravno da je sve u redu, zasto ne bi bilo? Spomeni ti drugi put dr da si nervozna, nek ti da nesto za opustanje. Nije ni za bebu dobro da se uzrujavas.
Ty, jel pijes normabele za spavanje? Jel lakse?
Pusa cure svima, idem se dic iz kreveta. 😉😉😉
Cure nemojte brinit oko toga, bebice se u ovoj dobi ne čuju i ne osjete skoro nikako, a pogotovo ne redovno
Dunyasha, totalno znam taj osjecaj, tako bolan a tako opuštajuć! Bozic je kod nas isto sa starcima i to sam rekla muzu da sve moramo planski napravti i da ce mi morati puno pomoci jer se ne zelim isforsirati. Joj, panika mi je na svaku bol, jer sam prije ovoga imala dva spontana i sad sam na iglama svaki put kad me nešto zaboli. Joj, ja sam za vikend da se oraspolozim pola sata provela u dm-u gledajući dude i flasice i na kraju uzela po jedno pakiranje za svaki slučaj da stoji doma, ali mislim da ću se u ozbiljnu kupovinu baciti tek za neka dva mj...
Ja čekam spol da mi kažu da krenem baš trošit novce.... kolica nismo mislili još al eto akcija je bila dobra, pa što ne
Cro tako je i meni zbog prijasnjih spontanih,stalno neki strahovi
Sanjarka ja sam samo sinu sobu okitila i nista vise,do sad bi vec i bor bio okicen a ove godine nista
Kolaca cu mozda 3-4 vrste,dva suha dva kremasta
Gdje ste kolica kupili? Sad sam isla cirnit po netu,fina su
Sortiraj odgovore
Najstariji