Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    03. Kolovoz 2016. 10:58

Vjeverice, ja imam u planu jos popraviti to sto mi je kisa opet zamazala pa neka jos malo priceka iako za njegs je konacno sve spremno 😉

Deeka, i ja imam neki osjecaj da ce doci ili na termin ili kasnije posto se kod mene jos nista ne dogada 😉

zabica25
    03. Kolovoz 2016. 11:07

miska, čestitke i ovdje...

vjeverice, mislim da će me sutra ostaviti jer me tak trudovi peru...na wcu nisam bila 3 dana, mislim da moram i ništa...lažna uzbuna. Ako sam se otvorila, ne gine mi hospitalizacija...vidjet ćemo...iako bih htjela još ovaj tjedan riješiti budući da više nikaj nebrem.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 11:16

ejic ja sam sad prozore prala

Sve digla,obrisala,oprala,nemam mira
    Imam tepih u dnevnom kojeg 1mjesecno istresem,toliko je dobar,nije osjetljiv,nista se ne vidi,kad padnu mrve od djece.Toliko dobar da smo ja i mm vise puta stali na sitne igracke,jer se ne vide u njemu

Abies
    03. Kolovoz 2016. 11:19

Miska cestitam!!!!!!
    Cura 😃 sad mozes povaditi roze detalje

TPol
    03. Kolovoz 2016. 11:25

Miska cestitam, trajalo je ali eto tvoja curica je sad s tobom! 🍼🍼🍼

Ejic stavi slikicu sobe ;)
    Vjeverica.  Da ni meni se ne zuri saznali smo da cemo dobit kljuc sljedeci tjedan pa taman ako ne pozuri beba stignemo se preselit hihih Tako da neka je jos u nutra 😬

Zabice obavezno nas izvjestavaj kakvo je stanje

Da vidim da mi trudnice koje smo ostale nemamo bas problema sa spavanjem, niko ne tipka po noci hehehe 😂

Lucy16
    03. Kolovoz 2016. 11:26

Miska, cestitke!!!!!! Super za epicu, bar je bilo malo lakse.

Ja sad druga po redu, a jos nista ne boli. Mozda bi trebala biti sretna zbog toga i sutjeti. Cak ni BH. Wc samo jednom u noci, spavanje isto ok. Mozda imam vise srece nego pameti. Nek bude tako i na porodu. 

Suknja koju nosim kod dr.za preglede je crna i svu mi je zamaze s onim gelom kad radi uzv i ne daje bas puno papira za brisanje i sad mi se to ne da oprati. Na suknji ostale bijele mrlje. Vec ju dva puta prala. Imate kakav prijedlog??

deeka
    03. Kolovoz 2016. 11:57

Ejic vidit cemo sve. Ja bi volila bar jos sacekat tjedan dana buduci sam tek izasla iz bolnice, pa eto da malo kuci uzivam i psihicki se pripremim za opet odlazak tamo :P 

Ja isto nemam sad neke simptome da bi to tribalo uranit, ili ih ne razaznajem. Po noci spavam isto ko i dosad, s pauzama za wc. Stolica solidna, iako me uvate grcevi od ovih tableta za zeljezo i tako to...

CrazyPuppet
    03. Kolovoz 2016. 12:09

Ej piskarala, jedva vas pratim!
    Mishka čestitam ti od srca na maloj Mili! Zelim ti brz oporavak (doji u ležećem da ne naprežeš ranu) i puno maženja s malom princezom♡♡♡
    Nama bila patronazna, sve ok... al moj mali gladuš nacicava na maksimalno... jedva nesto odspavala, tako da sam ko pregažena. Al sve su to čari majčinstva, malo je ipak psihicki lakse s drugim djetetom, manje vise si na poznatom terenu i umjesto frustracije zbog fizicke iscrpljenosti jednostavno znas da to sad treba istrpit i gotovo. 
    Puse vam šaljem, držite se u ovom finalu, jos malo i stizu mali gnjavatori ;-)

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 13:16

I tako dodjem ja na uzv, popnem se na stol, potegnem kosulju, lik vidi trbuh i oci izbeci i kaze kolki trbuh!! Stavi sondu na trbuh i kaze kolko dijete!! Pita me da kolki mi je muz??? Pita sestra koliko je dijete? Kaze on 3.5 kg,kazem ja njemu a bas vam hvala👍👍
    Dodjem na ctg pa me okrece. Kaze sestra jel ja osjetim trudice? Ja kazem ne osjetim, da sta se ocitavaju?kaze ona  to samo vi mozete osjetit. To su mozda pripremni i kad sam vas ja okretala pa ocita kao trud. Dodje doktor i kaze tko je vas slao na ctg i uzv? Kazem ja pa vi. A kaze on a zasto? Kazem ja a ne znam ja. Kaze on a dobro za tjedan dana na ctg.
    Eto moj danasnji pregled.

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 13:56

bellaru stvarno ti je pregled bio savrsen. Nije beba velika,pa jel ti rekao jesil zatvorena,otvorena.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.