Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Kolovoz 2016. 16:59

iva drago mi je da si nam se javila uzivaj sa svojom djecicom.

deeka
    03. Kolovoz 2016. 17:07

Meni je sutra uzv i ctg pa cemo vidit novosti. 
    Ctg su mi radili svaki dan u bolnici

CrazyPuppet
    03. Kolovoz 2016. 18:57

Lucy probaj to na ruke malo istrljat sa praškom prije pranja. Opcije su ti još vanish, marsejski sapun, a imas i od frosch-a jedan sprej (baby) za mrlje pa to isto prije pranja našpricaš. 
    Bellaru lol za pregled, nemam komentara. Bas svasta izvale.
    IvaLea ♡♡♡ mali je bas slatkiš ♡ i 55cm opa! Pravi decko!

TPol
    03. Kolovoz 2016. 19:06

Iva lijepo da si se javila uzivaj sa svojima💕💕

Vidim neko zatisje 😬😬 ja izasla malo van i svi ljudi se ustaju u budu nude mi da sjednen, pa gledaju u trbuh, izgleda da je tek sad postalo vidljivo da sam trudna jer do sad nisu nikakve geste pokazivali hihihi

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 19:27

Vecer curke

Kakvo je stanje kod vas?

Kod mene veselo zubobolja i kontrakcije😭😭 bas mi je veselo.

miska
    03. Kolovoz 2016. 20:05

Hvala svima na cestitkama 
    Mila je super za sad, uopce ne place, samo gleda i nana, jos ni ne jede, nesto je malo navlacila nakon poroda ali jos bljuca vodu pa su mi rekli da ni ne silim jer da nece vuc dok se ne ocisti. 
    Sva sreca da je trenutno tako jer sam ja za nis koliko me sve dole boli a jos pod tabletama! Danas sam pozelila biti jos jedan dan trudna hahaha, tako je to, nikad nam dobro 😂😂😂

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 20:17

Miska drago mi je da Mila dobra bebica pa da malo dodes sebi. Sutra ce ona cicat kao velika cura😍

TPol
    03. Kolovoz 2016. 20:31

miska bas slatko, zao mi da te boli brzo se oporavi!

Mare nije rano za kontakcije?

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 20:35

Tpol jeste rano,ali mozda zbog zubobolje me i to ulovilo.
    Nadam se da ce brzo proci sve.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.