Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    02. Kolovoz 2016. 21:37

Lucy to je ona trudnička maska iliti melasma...
    Bellaru i ja sam se iznenadila, pročitala u medicinskom leksikonu 

ejic
    02. Kolovoz 2016. 22:00

Evo i mene opet malo 😉 Bila zauzeta s finisiranjem Marcelove sobe i fali jos samo pokoja dekoracija. Kad bude sve gotovo stavljam slikicu-preeedivna mi je 😍😍😉
    Konacno sam i opeglala njegovu robicu i pospremila u ormar, izvadila sve poklone koje smo do sad dobili i poslagala u ormar i prematalicu.
    Danas sam bila i na pregledu/ctg-u, sve je super i jos zatvorena. Zna Marcel da mama jos nije spremna 😉
    Od pocetka porodiljnog do sad sam uspjela odraditi skoro sve sto sam planirala. Ali bi sad opet mogla ispocetka 😣 U petak lijepo izglancala ulazna vrata, nije bilo ni tockice na njima, u nedelju nevrijeme s tucom kakvu do sad nisam vidjela i sad vrata izgledaju gore nego u petak prije nego sam ih krenula cistiti 😭😭 O prozorima koje sam cistila prije nekim mjesec dana ne moram ni govoriti da su gori nego prije ciscenja 😔 Sve to me malo baca u depresiju jer ne mogu zavrsiti s zadanim poslom i posvetiti se cekanju malog princa vec se cijelo vrijeme vrtim u krug 😔

Miska, kako situacija? Zelim ti sto brzi i bezbolniji porod! 😘

Zabice, super za lijepi provod na vjencanju 😉

Sanjarka, sincic ti je predivan 😍😍

Ove mrljice po licu o kojem pisete ja imam vec neko vrijeme. I ja sam negdje procitala da to prolazi nakon trudnoce isto kao i linea negra 😉
    Meni je za kod kuce svejedno za te mrljice, ionako se po cijele dane skrivam u kuci pa ih nitko ni ne vidi, a kad idem nekud onda stavim malo tekuceg pudra pa ih prekrijem 😉

Vise ne znam sta ste jos pisale posto se opet toliko stranica ispisale 😉

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 22:31

Vjeverice mislim da je to 1:1000000. I zasto bas trudnica dobije emboliju kako onda osoba koja nije trudna ne dobije? Koja razlika?😕 
    Uostalom, oralni fuuuj😜

Mene je maloprije takva panika ulovila jer idem sutra na pregled.pa sta ako cu morat ostat😨😨😨😨 pocela plakat😨😨😨😨 bolje mi da odem spavat

Ejic da svaki dan cistis nebi ti bilo cisto tako da.opusti se..

Bruna257
    03. Kolovoz 2016. 06:55

Drage moje ljetnice :)

Nikako da vam se javim, ne stignem jednostavno pratiti i fejs i vas ovdje(ovdje ste ipak kudokamo aktivnije 😉😁) pa se javljam samo na fejsu... Sada cekam vadenje krvi pa se javljam,a onda trkom doma  😊 

Svim novim mamama cestitke,a novim trudnicama dobrodoslica 😊 

Nas dvije smo dobro, Sofia lijepo napreduje, i danas imamo prvi posjet pedijatru.. Zbucali smo se oko kile i narasli 4cm(proslotjedna mjerenja)... Vidjet cemo danas kako smo napredovali... Uzivamo u mazenju i pazenju i vec smo svi doma razmazili slatkicu...

Svima saljemo pozdrave i puse 😘😘😘😉😉😉

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 08:16

Jutro ljetnice

Ejic super za pregled 👍

Bruna Sofia je mala medena cura,drago mi je da si se javila.Uzivaj sa svojom princezom😍

bellaru sretno na pregledu,samo smireno neces ti jos rodit kao ni ja😉

Mene sinoc opet zub bolio i naravno odma sam uhvatila domaci lijek😁 zivila domaca rakija
    Gospodicina me boli skroz do sup... Ja ne znam vise sta ima da boli😉 Nocas sam imala malo jace kontrakcije ali nista strasno

zabica25
    03. Kolovoz 2016. 08:33

Jutrić..

Ja opet u napadajima lažnjaka, sve me boli ;(
    Hana se jako primirila, uopće ne riče, samo tu i tamo malo podigne trbuh.
    Možda me sutra ostave nakon pregleda u TA ako sam barem malo otvorena.
    Danas sam oprala kosu, kompletnu depilaciju napravila i spremna sam ;) Trenutno opkuhavam dude i bočice za svaki slučaj.

miska, jesi li rodila? Ne mogu prije tebe

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 08:45

Eevo i ja oprala kosu i na pregled!😦😨
    Vise ne znam dali bi radije da me ostave  pa da rodim odma il ne jos.

miska
    03. Kolovoz 2016. 08:49

Sad mozete ic rodit redom, nocas u 4.20 stigla je moja srecica i da cura je  
    Porod je bio ok sve do izgona a onda se nikako nije dala ta glava van, tako da sam i pukla i rezana i dosta sivana. Epiduralnu sam dobila mada mi je ulovilo samo lijevu stranu, desnu tek 2 sata kasnije, ali ok. Sve u svemu sam zadovoljna za sad, cekam da popusti epica pa da krenem zicat tablete protiv bolova 😂😂😂
    Osoblje mi je bilo super super i time sam najvise odusevljena. Sve u svemu dosta je trajalo, od 7 do 4 i 20 ali eto ziva sam! 
    Pozdravi od mame i Mile!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.