Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    03. Kolovoz 2016. 21:32

bellaru stalno mi popravlja zube,vec sam popizdila. Dok nista nije dirala nije ni bolilo. A sad tokom cijele trudnoce muku mucim sa zubima,dode mi da ih cupam sama sebi.

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 21:34

deeka to se beba polako priprema i spusta u polozaj za porod. Prati vremenski.

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 21:37

Mare mjenjaj zubara😵 

E mene isto moj dole silji danas . Ko da busi rupu za van😮

deeka
    03. Kolovoz 2016. 21:38

Gurne se svako malo, al to probadanje osjetim na par sekundi i onda stan, nije dugotrajno..

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 21:39

moja se gura na sve strane,vise ne znam gdje bi rekla da se nalazi.jedino znam di joj je glava tj da je glava dole a kako je dalje nastimana nemam pojma

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 21:42

Deeka kopa tunel😃

Moj dupe gurne na moj pupak a nogama me mlatara na  desnu stranu. Pedala po meni

Lucy16
    03. Kolovoz 2016. 21:43

Cure, sjedim, mali se mice i osjetim dolje u mindi ( kako vi kazete )  kao da ce izac??? Znaci kao da je skroz blizu ulaza. Dr.mi prosli tj rekla da cerviksa jos ima. Jel to tako blizu da osjetim dok sjedim? Seks mi ne pase vec odavno. Ne moze nista uci. 

deeka
    03. Kolovoz 2016. 21:45

Hahaha kako ti to bellaru zorno prikazes. Ja vise ni ne znam cime me lupa al bitno da lupa.

Sad cemo mi sve idpitat maru, dvi prvorotkinje i iskusna mama :)

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 21:45

Sad sto manje imaju mjesta vise osjetimo njihova guranja,udaranja. Nekad tako zaboli da ne znam sta me snaslo,a najgore kad mi se to desi dok vozim auto

deeka
    03. Kolovoz 2016. 21:46

Lucy tako nekako je i meni ovo sta opisujem. A meni su sex zabranili ima i misec dana. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.