Ja nikad necu zaboravit kak je memi sestra javila da joj je puknuo vodenjak, da ide na frizuru pa do bolnice . Tak je i bilo. Nece se nis desit taj tren..al ono polako tusiranje ..pa bolnica
Ja sam kuci!!!
Tlak, ctg, KKS, urinikultura uredni. 24 satni urin ima proteina koje bubrezi ispustaju i to ce proc s porodom. Bitno da tlak nije visok.
Reklo mi kontrolirat tlak, manje soli i scakih par dana na kontrolu u TA. Vec u cetvrtak na uzv i ctg.
Bitno da sam kuci!!! I tamo se zelim vratit tek na porod!
Vjeverice zaboravila sam pitat za more od uzbudenja sta idem kuci. A s obzirom da sam bila zatvorena tamo 5 dana i zaboravila sam na more, vrucine i ljeto. :P
Znam da ne rade skarama ali dramaticnije zvuci😁 skare za zivicu!
Znaci ne smijem curit zeleno!
A joooj vjeverice pa tvoj bebac je stvarno onda mali... a kad ono rodis bebu od 4 kg na kraju.
Ameri su debili.
Masha samo se ti odmaraj i uzivaj..
Jel ti trudovi nema pravila kojom brzinom se ubrzaju? Tipa sad zabici na 22 min u kojem roku mogu bit na tipa 5 min?
bellaru moze joj za 1h a moze cijelu noc da prode,pa da budu na 5min,nema pravila
Ja bi prije u mcdonalds svratila nego na frizuru isla😁
Hvala mare... danas sam bome puno naucila od vas cura😊
Deeka sad ti nema slanine, feta sira.i ostalih finih stvari. Sva sreca pa samo kratko! Uzivaj doma
ajme na koju sam info naletila:
Neke trudnice su umrle nakon što im je u rodnicu upuhan zrak tijekom oralnog seksa (od zračne embolije, op. prev.).
Cure, pazite se!!
Bas me zanima kako ce proc ti nasi porodi 😬😬 ja bi isto da se stignem doma sredit pa ono laganini za bolnicu
Sortiraj odgovore
Najstariji