Miskaaaa cestitaaaam od ❤ ! Nek si zadovoljna i neka ste obje dobro i pusa maloj Mili
Miska cestitam od srca na rodenju male princeze😍😍😍
Brz oporavak ti zelim i puno poljubaca saljemo tebi i Mila
Cestitam miska!!
Di je onaj popis?? Isprid mene su jos Zabica i Lucy??? I Ejic na dan terminaaa.
Meni je sutra ctg i uzv, nadam se i vaginalni da vidimo jel se sta maklo :)
Deeka, da ispred nas su samo jos Zabica i Lucy. Ali ja vjerujem da ces i ti to obaviti prije mene, neda se mom Marcelu van 😉
Miska čestitam na princezi!! nek je ona nama stigla!! drago mi je čuti za osoblje da je dobro! Sad vas dvije uživajte i mazite se!! brz oporavak ti želim!!!
Bellaru sretno na pregledu danas!
Mare i zub i kontrakcije i još dvoje djece doma - ti si superwoman!!
Ejic ti si valjda jedina koja navija da beba stigne na termin, da uz Tpol ustvari! Ja sam sad već nestrpljiva - kaže ticker još 18 dana
Baš se veselim slici sobe
Bruna lijepo što si nas se sjetila nas par je samo ostalo koje si kratimo vrijeme do poroda
sretno kod pedijatra
je li Sofia spava bolje nego što je mama spavala u trudnoći?
Žabice nema više izgovora, vidiš Miska je rodila i sad samo tebe čekamo kao sljedeću!!
Moj raport - sve ok, kontrakcije me više ne love skoro uopće, tu i tamo koji BH ali zanemarivo... Spavam ok, idem često na wc ali ne smeta mi za ponovno zaspati... Noć je bila prohladna i baš mi je to pasalo
vjeverica imam osjecaj da cu se slomiti sinoc sam mm krokodilske suze ronila,sve se skupilo.
Ajme sto se lista smanjuje,jos nas par u kolovozu i jedna u rujnu
Cestitke Miska!!! Bravo. P.s. ja sam isto bila popucala i svasta nesta..imala epidurallnu i pripremala se na bol kad epiduralna popusti. Al nije bolilo ;)
Ejic vidit cemo sve, ja vise ni ne znam jel se nadam prije ili posli haha. Sad sam u fazi razmisljanja
Kako jos malo necemo ja i mm vise bit sami.
Iako ja imam osjecaj da cu proc termin
Sortiraj odgovore
Najstariji