Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    03. Kolovoz 2016. 08:57

Miskaaaa cestitaaaam od ❤ ! Nek si zadovoljna i neka ste obje dobro i pusa maloj Mili

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 08:59

Miska cestitam od srca na rodenju male princeze😍😍😍
    Brz oporavak ti zelim i puno poljubaca saljemo tebi i Mila

deeka
    03. Kolovoz 2016. 09:07

Cestitam miska!!

Di je onaj popis?? Isprid mene su jos Zabica i Lucy??? I Ejic na dan terminaaa.

Meni je sutra ctg i uzv, nadam se i vaginalni da vidimo jel se sta maklo :)

ejic
    03. Kolovoz 2016. 09:08

Miska, cestitaaam!!! 💞💝💕🎉🎊 Uzivajte sad u mazenju i ljubljenju 😘

ejic
    03. Kolovoz 2016. 09:12

Deeka, da ispred nas su samo jos Zabica i Lucy. Ali ja vjerujem da ces i ti to obaviti prije mene, neda se mom Marcelu van 😉

vjeverica8
    03. Kolovoz 2016. 09:23

Miska čestitam na princezi!!  nek je ona nama stigla!! drago mi je čuti za osoblje da je dobro! Sad vas dvije uživajte i mazite se!!  brz oporavak ti želim!!!

vjeverica8
    03. Kolovoz 2016. 09:32

Bellaru sretno na pregledu danas!  
    Mare i zub i kontrakcije i još dvoje djece doma - ti si superwoman!! 
    Ejic ti si valjda jedina koja navija da beba stigne na termin, da uz Tpol ustvari!  Ja sam sad već nestrpljiva - kaže ticker još 18 dana  Baš se veselim slici sobe 
    Bruna lijepo što si nas se sjetila  nas par je samo ostalo koje si kratimo vrijeme do poroda  sretno kod pedijatra  je li Sofia spava bolje nego što je mama spavala u trudnoći?
    Žabice nema više izgovora, vidiš Miska je rodila i sad samo tebe čekamo kao sljedeću!! 

Moj raport - sve ok, kontrakcije me više ne love skoro uopće, tu i tamo koji BH ali zanemarivo... Spavam ok, idem često na wc ali ne smeta mi za ponovno zaspati... Noć je bila prohladna i baš mi je to pasalo 

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 09:41

vjeverica imam osjecaj da cu se slomiti sinoc sam mm krokodilske suze ronila,sve se skupilo.

Ajme sto se lista smanjuje,jos nas par u kolovozu i jedna u rujnu

Masha
    03. Kolovoz 2016. 09:45

Cestitke Miska!!! Bravo. P.s. ja sam isto bila popucala i svasta nesta..imala epidurallnu i pripremala se na bol kad epiduralna popusti. Al nije bolilo ;)

deeka
    03. Kolovoz 2016. 10:37

Ejic vidit cemo sve, ja vise ni ne znam jel se nadam prije ili posli haha. Sad sam u fazi razmisljanja
     Kako jos malo necemo ja i mm vise bit sami.
    Iako ja imam osjecaj da cu proc termin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.