Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    03. Kolovoz 2016. 21:05

Kako uopce prepoznat te kontrakcije?

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 21:12

Miska bas to nikako nam dobro😁 samo se ti lijepo oporavi pa ces se borit sa dojenjem.

A kad se onda pojavljuju te kontrakcije? Ja ima te kao menstrualne bolove a nedavno me znala kriza bolit. 

E sad imam novi mob pa cu sa njim probat stavit sliku tu🙈

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 21:13

deeka osjetis kao menstrualne bolove,pred porod su blazi.

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 21:15

mare1989
    03. Kolovoz 2016. 21:16

bellaru ja ih zadnji dana cesto imam,ali nocas su bile malo jace😩 i jos dodam ovu zubobolju i dode mi da se ubijem😭

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 21:17

🎉🎊🎉🎊🎉🎊 pa ne mozes vjerovat!!!!😁😁😁😁

bellaru
    03. Kolovoz 2016. 21:21

Mare i ja sam nocas imala malo jace. Al odem na wc i vratim se  u krevet i pocne bolit dosta al svejedno zaspim. Sad dal ipak ne boli toliko jako il sam ja tolika spavalica da uz tu bol zaspim ne znam. Inace imam jako bolne menge pa pijem ketonal pa sam mozda navikla. 

Mare al tebi je definitivno gore sa zuboboljomm. Odi zubaru mozda ti pomogne malo

deeka
    03. Kolovoz 2016. 21:30

Onda se i meni povremeno jave ko menstrualni bolovi. 

Mene ima po ure propada u zdjelici, osjecam bebu da se vrti po stomaku, a ko da se i gura put zdjelice? Sta je toooo?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.