Klafrate od ranog jutra
Deeka lajk za odlazak kući!!! sad možeš u miru s mužem čekati Auroru smiješ li na more? jesi pitala?
Crazy ovo finale poroda ne zvuči baš naj, ali glavno da imaš novu ljubav u svom životu kako je on muški navukao to mlijeko
pravi je! Jeste doma?
Mare jel velika kvrga kćerci? boli li ju? išla guglati taj kateter, ne bi ja to, isto ću radije tuticu
Sanjarka tko bi rekao da ti sin ima tek dva mjeseca? presladak je!! drip je veliki no no na mom porodu, baš ga želim izbjeći...
Bellaru help me to help you, hahahaha ja mislim da ćeš ti sa svojim smislom za humor tamo sve šarmirati i opustiti i da će ti porod biti mačji kašalj
samo pazi koji epi tražiš - ima EPIziotomija i EPIduralna, oni se lako zabune
možda zato toliko režu, jer nisu sigurni što rodilja zapravo želi
btw, mislim da neke žene ne samo da gledaju svoju posteljicu već ju i pojedu
bilo kuda torba svuda, hahaha
Tpol ti njima u bolnici sa smiješkom psuj po našem pa nek si misle
Abies tata skuplja plusiće? neka neka, lijepo je to! Kako Petri paše promjena okoline? Osjetiš li kakvu razliku u ponašanju?
Žabice sad ćeš ti za koji dan maziti svoju Hanu! Ona je lijepo čekala da mama odradi kumstvo, vidiš kako je dobra
Lucy mislim da su oni jako puno kakanja doživjeli mislim da je to svakodnevna pojava u rodilištu koliko rodilje pričaju
Miska jupiiii!!! Mila ne želi dijeliti rođendan s tatom, prava je lavica sretno, brzo i bezbolno!!! javi kad budeš imala novosti!!!
Gdje nam je Masha danas? kako njeni lažnjaci?
Mene čišćenje ne lovi baš imam popis stvari koje bih još htjela napraviti prije poroda ali ne mičem se s mrtve točke..
Nakon dva i pol tjedna gotova agonija s telekomom!! jupiii!! Tamo ne znaš tko pije, tko plaća, stalno im nešto šteka u sistemu mislila sam da ću se prije poroditi nego uspjeti riješiti stvari s njima... nema veza, kažu da stres potiče porod - sve u telekom na promjenu tarife/kupnju novog uređaja/ugovaranje promotivnih ponuda...
Možda mi mm opet ode poslovno na par dana morat ću opet stiskati noge da ga mali čeka!!
Tpol ako pukne ili curka i voda je bezbojna ili mliječna, ne treba žuriti, možeš se na miru istuširati i spremiti za bolnicu. Ako je sumnjive boje onda hitno u bolnicu jer se može beba pokakati u plodnoj vodi..
Daklem ti kazes ja bi epi a oni te zarezu 😂😂😂
Vjeverice muza na godisnji pod hitno ti si žena u terminu nema stiskanja nogu 😉
Piskenje u boksu? Nije mi se pisalo uopce no oni su mi ispraznili mjehur svejedno
Miska go girl, go! 😘
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
vjeverica nije jaka kvrga,ali nam je smijesno da je jutros ustala i pitala sta je to na celu.A plakala kad se udarila
Vjeverice 😂😂😂😂😂😂😂😂 ono ja dodjem i kazem ja bi epi a kaze babica gospodjo nema problema samo skinite gace, i uzme skare u ruku😂😂😂😂😂😂
A daaaaaj fuuuj ovo sa posteljicom. Jesu ljudi normalni?? Sta ne pojedu svoje govno?
Ne znam koliko ce moj humor biti prisutan kad ja krenem radjat.
Vjeverice ti si ziva enciklopedija.
Kako znam kakve je boje ako mi iscuri u gace u hlace? Mene strah da ne odem na wc pa to ode sa pisalinom pa ja ne skuzim da je plodna voda???
Jel ode daleko na put? Ne pustaj ga nigdje daleko😀
Bellaru ako curi zeleno po nozi ideš u bolnicu, ako nema boje onda ok! I kad pukne vodenjak odjednom mislim da ne iscuri sve nego da kasnije još curka - tako da ako ti se dogodi dok pišaš (a neće) skužit ćeš! nema škara, oni to skalpelom rješavaju
Sanjarka on ti je u privatnoj firmi i nije to tako jednostavno... ako rodim dok ga nema neću biti ni prva ni zadnja, zato mi je drago da imam doulu jer on ionako nije bio predviđen biti na porodu. Jedino bi mi bilo draže da me on vozi prema bolnici, ali šta je tu je, vidjet ćemo ja ću stiskat noge još malo i zbog njega i zbog bebača - voljela bih da mi skupi tri kilice, nemam odjeće za tako malo djetešce
Miska puuuno srece!! Cure pysa svima. Ja uglavnom lezim, a drugi rade. Steze tu i tamo, al ne u pravilnim razmacima..pa....se nadam da cemo izdrzat. Puseeee
vjeverice, da, čekala je ona mene da ja sve obavim...jako je dobra dok ne počne jako udarati :) Al onda nas dvije razgovaramo pa sluša. Baš mi muž veli koliko on voli to dijete...ja se skoro rasplakala..opet me neki hormoni peru.
Mjerila sam si prije u sat vremena i javili su se tek svake 22 minute...
miska, tko će dočekati 19 sati da nam se javiš
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji