mare, zabica danas neće rodit jedino ako se dogodi čudo da mi pukne vodenjak ili se počnem otvarati ili mi se lažnjaci pretvore u prave trudove. Za sad nula bodova.
...i da, ŽIVJELA RAKIJA! Meni je ona isto pomogla za zub.
Mislim da miska i ja još čekamo, a da Lucy povede ekipu i riješe to prije nas.
Meni noge više nisu jako naotečene kak su znale biti, ali malo jesu. Križa i menst. grčevi rasturaju, čini mi se svaku minutu...ali nisu jaki..onako,tek toliko da misliš da moraš kakat, a onda ništa...mogu ih "prožvakati". Sluzni nije otpao cijeli, mala grudica...možda otvaranje počinje. Rekla mi je teta s maminog posla da ako se beba riče da još ništa od poroda, a moja mi diže trbuh na sve strane.
masha, hvala na objašnjenju, ali meni nije uopće taj cerviks jasan. Nisam to kužila ni na početku trudnoće.
Crazy, već doma? Super...
deeka, i ti nam doma ideš...baš mi je drago...iskoristi svaki trenutak.
Marigmar sigurno mazi svog anđeleka i kak Sanjarka veli, piše na mamama.
Jako me hvata umor...toliko nisam spavala koliko ova dva dana...i noć, i dan...i samo umorna...
idem na kompot od ananasa...
e da, miska, starija žena je rekla da ti otvaranje potiče namakanje nogu u toploj vodi...tak su se nekad otvarale žene...
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
klistir - nakon kaj ti onu cijev gurnu u guzu, moraš zadržavati stolicu dok na wc ne stigneš ili kako to točno ide?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
bellaru prvi put kad sam isla rodit ja je trazila kazu zakasnila,drugi put nisam ni trazila,rodila bez frke tako da ni sad nemam potrebe.Ja sam vec strucna u radanju
a klistir nema sanse da odbijem
abies uzivaj na moru,iskoristi da se odmoris fizicki i psihicki
Abies bellaru ok sad sam bz brige, nisam nova u njem ali jako sam smotana, pa kad negdje idem kao da me nesto smuva pa sve zaboravim, al dobro nakon sta se malo smirim krene to dobro hehehhe A i navikli su ovde, mozda me zadesi i neka nasa babica
Abies da uzivaj na moru
Zabica mogu mislit kako su napeti ti zadnji dani, sve neko iscekivanje ... Drzi se samo 👍🏻👍🏻👍🏻
Zatvor cijeli zivot😠
Zabice mislim da je tu jedna cura napisala da dok je radjala da se beba ritala tako da ocito ne mora znacit da beba ako se mice neces rodit. Pravilo da pravila nema.
Mare hrabra kad ces i ovaj put bez epi! Kako pobjeglo? To rade u nekoj sobi pa ti trcis na wc?
Abies e sad iskoristi i uzivaj. Nek mjenja!
A kako sa pisanjem ide? Kad moras lezat cijelo vrijeme? Jel.u boxu lezis cijelo vrijeme il?
Ugolina, bas si me utjesila sa zgaravicom. Ja sve cekam da se mali spusti da prestane. Ono nista. Kao da mi nije termin za 10 dana???!!!!
Deeka, super sta ides doma. Nema do svog domeka.
Bellaru, kako sam ja skuzila ako lezis stalno daju ti kahlicu pa si podmetnes pod guzu kad moras piskit. Mogu to obavit ako sam sama, ali ako bude netko tamo ne znam sta cu?? Osim ako od trudova sve ne ispustim iz sebe i nece me bit briga pred kim.
Mene bole kukovi samo ako dugo lezim na jednoj strani. Nema nikakvih pomaka. Ne mogu vjerovati da mi je termin za 10 dana. Ili cu ful prenest ili ce to kod mene iznenada kao grom iz vedra neba. Mali se danas slabije mice samo.
bellaru ima jedna soba u njoj rade klistir.brijanje. Tu imas wc i tus da se istusiras kad zavrsis u wc-u. Trebala sam hodat 10m ali u tom trenutku kad sam ustala da odem do wc trud me ulovio i pobjeglo mi.
E sad sto se tice pisanja mogu ti kateter staviti kad stignes u box ili odvesti u wc
mene je pitala da li bi kateter ili isla u wc,onda sam sa onom infuzijum i trudovima svakih 2min isla u wc.
Aha znaci 10 min to moras drzat u sebi pa onda na wc😂 joooj jadna li nam majka sta sve prodjemo.🙈🙈🙈🙈
Lucy ja ti mislim da neke zene postepeno dodju do poroda a neke samo odjednom.
Opet ono..nema pravila...ja isto stalno gledam jel boli ovo ono kako sta a mislim da ce to samo odjednom. Samo bi bas bilo lijepo da to bude sve odjednom, trudovi, otvorenost, beba u kanal, ...i da samo isklizne van😁😁😁😁 ko slanina iz ruke😂😂😂
bellaru ne moras drzati 10min cim ona cijev izvadi brzo u wc. Ali je meni wc bio 10metarA bio udaljen😁
Sortiraj odgovore
Najstariji