bellaru 😁😂😁 prezivit ces i to ne brini.
Ja sam sad cistila ostavu,mm je dosao i galamio jer sam dizala teske stvari. A ulovilo me ciscenje😊 pocelo je ludilo zvano ciscenje svega😂
Mare jel bi ti to htjela uraniti?
😁
A ja danas bas ljena...imam posla svakakvog al nedam se sa kauca😕
Joj Mare evo i mene to ludilo cicenja hvata , pola stana sam ocistila al sve micala brisala , samo uzasno sam spora 😬😬😬 a morala sam si malo kuvat i sad ostalo jos pola al to kad odmorim!
bellaru mene vec danima ulovilo da cistim tu ostavu,ali danas sam popizdila i cistila.A nece nista uraniti,neda se ona😁
Tpol ja vec danima cistim po stanu i to neke stvari sto nisam dugo sredivala. A kuhati mi se bas nesto neda😁
Bellaru, nadam se da ce nam ici tako ekspresno!!! Kad vec nema nikakvih priprema. I bolje da je kod mene tako jer bih stalno trcala u bolnicu jer ne bih znala sta je pravo, sta lazno.
Joj, valjda cemo izdrzati do tog wca, a ne da se jos pokakamo na sred ordinacije.
Lucy 😂😂😂😂😂😂😂 ma i da se pokakamo sta sad..sta cemo taj dan sve dozivjeti to ce biti najmanji problem.
Znaci to je dan u zivotu bez srama. Kad nam je sve dozvoljeno: vikati kao zivotinje, mukanje, kakanje mimo wca, psovanje pred doktorima, slanje muzeva u jedno mjesto, ..... Zvuci super, osim bolova.
Sortiraj odgovore
Najstariji