Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    02. Kolovoz 2016. 12:49

😂😂😂 onda dobro!  Samo moram dovoljno brzo trcat😁

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 12:54

bellaru 😁😂😁 prezivit ces i to ne brini.

Ja sam sad cistila ostavu,mm je dosao i galamio jer sam dizala teske stvari. A ulovilo me ciscenje😊 pocelo je ludilo zvano ciscenje svega😂

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 12:58

Mare jel bi ti to htjela uraniti? 
    😁
    A ja danas bas ljena...imam posla svakakvog al nedam se sa kauca😕

TPol
    02. Kolovoz 2016. 12:59

Joj Mare evo i mene to ludilo cicenja hvata , pola stana sam ocistila al sve micala brisala , samo uzasno sam spora 😬😬😬 a morala sam si malo kuvat i sad ostalo jos pola al to kad odmorim!

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 13:03

bellaru mene vec danima ulovilo da cistim tu ostavu,ali danas sam popizdila i cistila.A nece nista uraniti,neda se ona😁

Tpol ja vec danima cistim po stanu i to neke stvari sto nisam dugo sredivala. A kuhati mi se bas nesto neda😁

Lucy16
    02. Kolovoz 2016. 13:05

Bellaru, nadam se da ce nam ici tako ekspresno!!! Kad vec nema nikakvih priprema. I bolje da je kod mene tako jer bih stalno trcala u bolnicu jer ne bih znala sta je pravo, sta lazno.

Joj, valjda cemo izdrzati do tog wca, a ne da se jos pokakamo na sred ordinacije. 

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 13:09

Lucy 😂😂😂😂😂😂😂 ma i da se pokakamo sta sad..sta cemo taj dan sve dozivjeti to ce biti najmanji problem.

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 13:09

Lucy izdrzat ces 😊 ne brini se nista.

Lucy16
    02. Kolovoz 2016. 13:13

Znaci to je dan u zivotu bez srama. Kad nam je sve dozvoljeno: vikati kao zivotinje, mukanje, kakanje mimo wca, psovanje pred doktorima, slanje muzeva u jedno mjesto, ..... Zvuci super, osim bolova. 

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 13:19

lucy pored svega sto si sad napisala bol neces ni primjetiti😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.