Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    02. Kolovoz 2016. 09:29

Sanjarka lijepo si mi ovo rucno sirenje opisala da sam si to odmah slikovito zamislila😨😁 a zasto su ti skakali po trbuhu?

Aaa ona nas zaboravila odmah..ah...

Znaci drip dobis u svakom slucaju a za sve drugo se moli da ti ne treba.

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 09:33

bellaru imas na rodinoj stranici plan poroda,ako zelis. Isprintas i ispunis,kad odes roditi to im das i moraju postovati tvoje zelje.

A kako sam primjetila s dripom su velikodusni i sa rezanjem.

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2016. 09:39

Tako je Bellaru, lipo je Marigmar rekla dobila sam sve osim epi haha

Meni je drip ovaj put bio ok. Imala sam do zadnjeg razmak između trudova sta prvi put nije bio slučaj.

A zasto su mi skakali po trbuhu i mene zanima. S obzirom da je slomio kljucnu kost mozda je i malo zapeo.
    Meni je to izgledalo skolski. Prvo tiskanje sam fulala i nisam nista napravila pa sam dobila bukvicu. Nakon drugog truda izasla je glava a nakon trceg izletio je van 😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 09:47

Mare nekako mislim da si sa tim planom poroda mogu dupe obrisat nakon klistira pa ne znam koliko to ima smisla . A i nema mi smisla nekom diktirat nesto sta je njegov posao koliko god to mozda bilo lose po mene. Mozda cu ja bas trazit nesto da ne rade a u tom trenu bi mi to pomoglo. Ako me kuzis?😕 kad sve krene cu se fino pomolit za sebe i za bebu pa nek mi Bog pomogne. 
    Prezivjeli svi oa onda cu valjda i ja. 

Ocito treba slusat stvarno sta ti govore te babice. Al jebiga i useres se i boli pa ih valjda ni ne cujes. 

Ja cu samo reci  daj epi, help me to help you😂😂😂😂

CrazyPuppet
    02. Kolovoz 2016. 10:01

Sanjarka malac ti je ko avion♡ vidi ti njega kako.on to lijepo :-)
    Pri izgonu ja cekam trud da mogu tiskat, i oni mi svi tiskaaaaj!!! A ja kao pa ne mogu nemam truda, al kao samo ti tiskaj... drip sam i ja imala razmake i moglo se ok prodisat i sve. 
    Bellaru meni su objasnili da je 4cm ok, ali da vec s 5cm porod ozbiljno pocinje, a obzirom da mi je ctg bio šarolik, rekli su da će inducirat. Mene nesto bilo sarafilo i krenulo bi to do veceri ziher. Al dobro sad. I by the way... brijanje i klistir najmanja briga, sve bezbolno i brzo gotovo i nitko se s nicim ne zamara. Tako da si oko toga nemojte uopce razbijati glavu.

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 10:06

bellaru bit ce sve u redu.Normalno je se bojati,ja se bojim koja vec treci put idem roditi. Kazem samo ti slusaj babicu sta govori,a epicu trazi cim dodes roditi da ne bude kasno. Ja necu traziti epicu😊

TPol
    02. Kolovoz 2016. 10:07

Jutro curke ! Eto kratki postic i vas sam procitala pa se bacam na posao da pospremim ovaj nered 😬

Sanjarka malac je bas napredan i slatkis s tom kosicom! 
    Mare hahah bas smijesna tvoja kcerka, cudi se sta je haha
    Bellar da mislim dw cu tamo u 39tjednu jednu pivicu, jer posle necu moc ako dojim , mada bablje price kazu da je onda bolje mlijeko 😂😂😂

A sta se tice poroda ja se nadam da nism odabrala previse alternativnu bolnicu haha koje lijepo sve previse puste prirodno, al ajd vidit cemo 😬 Rekla sam mm da mi prevodi sta mi babice kazu jer cu se totalno zbunit kad pocnu na njem nest pricat , a kad imam tremu onda sam ono kao da nikad nisam cula rijec njemackog hahhaha .... Osim ak mi se mm ne zbuni 😬😬😬

Dekka yeeey ti kuci! Najedi se dobro 👍🏻👍🏻👍🏻
    Crazy nadam se da i ti danas kuci 👍🏻

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 10:16

Ma nije da se bojim ne znam kako. Vise je to nervoza jer prvi put prokazis kroz tako nesto pa ne znas sta ocekivat.
    A isla citat malo taj plan poroda..zasto bi netko pobogu htjeo vidjeti svoju posteljicu???

U tom planu ima previse odluka koje ja nebi htjela donosit. 

Mare zasto neces trazit epi?

A klistir vec sam od vas shvatila da ce mi bit ljepse nakon klistira😁😁😁 👍👍👍

Nis ja sutra sa sobom opet torbu cu ponjet. Pa cemo vidjeti sta ce mi reci. Samo ne zelim da me ulovi strah
     Radije bi da sam izbezumljena i ko s marsa pala nego da me strah.

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 10:18

Tpol a ti nova sa njemackim jezikom??😁😁😁 ako je moja sogorica mogla rodit u hong kongu medju ludim kinezima,  budes i ti bez problema👍👍👍👍

Abies
    02. Kolovoz 2016. 10:46

Poz cure!

Plan poroda za iza klistira, Bellaru zakon! 😂
    Btw klistir milina osobito ako patis od ztvora u trudnoci

Mare daj curi jednu pusu od mene!
    Dobro objasnjenje za drip, rucno otvaranje itd - da bolje brojis zvijezdice pred ocima

Tpol eto lijepo ti je Bellaru objasnila kako se moze i kod kineza porodit

Tata ostao s bebom, promijenio pelenu dok smo sin i ja ludovali po moru 😃  preporod

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.