Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    02. Kolovoz 2016. 08:48

A radala sam na 41+1

deeka
    02. Kolovoz 2016. 08:56

Idem domaaaaa!!! 

Cekam ctg pa iza toga otpusno pismo 

CrazyPuppet
    02. Kolovoz 2016. 09:01

Deeka super za odlazak kući. Sad i nama drzite fige da idemo doma. 
    Mare a bubica mala, nadam se na nije prejako opalila. Brzo će to proći, pogotovo kad mama ljubi "bubu" ;-)
    Sanjarka izgon mi.bio gori jer su me rucno širili, pa sam morala tiskat mimo truda i ono ajme meni. Al stvarno je brzo bilo gotovo pa se prezivilo. Od svih cimerica jedino mene rezali... :-(

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 09:14

A gdje mi je marigmar?😮

Deeka odlicno!! Sad uzivaj jos malo..
    Crazy 😨😨😨😨 kako se to rucno otvara? 

Ok cure sad par pitanja

Znaci ako ti je puko vodenjak a nemas trudove daju drip? Ako se ne otvaras a imas trudove daju drip? Kad se onda rucno otvara? Ako imas trudove a nije puko vodenjak buse vodenjak? Ako se beba ne spusti u kanal onda stisnu trbuh? U skoro svim varijantama rezu to sam skuzila . Kad koriste vakum?

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2016. 09:22

bellaru

Znaci ako ti je puko vodenjak a nemas trudove daju drip? Ako se ne otvaras a imas trudove daju drip? Kad se onda rucno otvara? Ako imas trudove a nije puko vodenjak buse vodenjak? Ako se beba ne spusti u kanal onda stisnu trbuh? U skoro svim varijantama rezu to sam skuzila . Kad koriste vakum?

Meni su dali drip iako sam imala trudove dobre svoje i dosla im otvorena 6cm tako da.... Mislim da ga uvik daju
    To dole rucno sirenje je doslovno utiraj ruku i rasiri sa svih strana od do da beba izađe.
    Vodenjak buse ako nije sam pukao meni ga busili oba puta.
    Po trbuhu su mi skakali pri izgonu beba je vec bila u porodajnom kanalu.
    Za vakuum hb neznam no mislim da je to kad beba zapne u porodajnom kanalu i nemre van a prepostavljam da carski vise nije moguc 
    Nedaj Bože nikome

Crazy van truda si tiskala? Zasto?

Btw Marigmar tipka na bebama 😉

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 09:15

Jutro cure

deeka super da ides doma😊

jutros je bilo mama sta mi je ovo na celu,ja i mm smo se valjali od smijeha jer se ne sjeca niceg😂

Hocel danas rodit Miska ili Zabica?

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 09:18

bellaru vodenjak pokidaju da ubrzaju trudove,drip daju da pozure otvaranje i da trudovi budu u jednakom razmaku i da vidis sve zvijezde svijeta od bolova😁
    Vakum je najzadnja opcija ako bas nikako beba nece vani.

bellaru
    02. Kolovoz 2016. 09:20

Sanjarka covjece malac se vec tako dize sa glavom i rukicama?😨

Sanjarka88
    02. Kolovoz 2016. 09:25

bellaru

Sanjarka covjece malac se vec tako dize sa glavom i rukicama?😨

Ma daaaa ovo je nista kako je zna visoko drzat i bez greske se prebaci na ledja.
    Neznam koji kc no ova djeca nisu sta su nekad bila 😰
    Mala mi s 2mj nije znala ništa skoro nego bi ležala kako bi je ja namistila haha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    02. Kolovoz 2016. 09:28

Sanjarka i meni su oba dva puta kidali vodenjak,i dali drip a bila oba dva puta 6cm otvorena.😖

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI