Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    01. Kolovoz 2016. 20:35

bellaru sad mi je mm donio bocu rakije i rekao muckaj ali pazi da ne progutas😊
    cak je i pomoglo,sad moja cura u stomaku sigurno misli pukla mama kao lubenica😉

ovdje isto puse,sve sam prozore otvorila da ude zraka

bellaru
    01. Kolovoz 2016. 20:41

Slobodno i progutas malo, curica ce biti veselija, a mozda ju i van istjeras tako😁😁😁
    Ja popijem kad netko ponudi malo visnje😉

mare1989
    01. Kolovoz 2016. 20:44

Bellaru ja popijem i radlu,neki dan sam malo vina uz ribu

bellaru
    01. Kolovoz 2016. 21:09

A bome i ja radler..i bas mi pase makar mi je piva fuj. A i casu vina isto. To se ne odbija. I bez ribe😁😁 na suho😁😁😁 ispast ce da sam alkicka😁😁

mare1989
    01. Kolovoz 2016. 21:10

Nece ne brini😁 ja radlu isto volim a pivu ne mogu smisliti.

Lucy16
    01. Kolovoz 2016. 21:18

Kazu zgaravica prode poslije 36. tj. Ja cu napunit 39. i gore je nego ikad.   Znaci nije se nista spustio, sto znaci da ne planira van skoro. 

Ja se isto pitam kako cu podnositi bolove, snaci se u toj situaciji. Bojim se da cu reagirati skroz neprimjereno, a opet nadam se da cu biti cool i jaka.

mare1989
    01. Kolovoz 2016. 21:21

lucy vidjet ces kako ces se iznenadit na porodu,kad budes potpuno drugacija od ocekivanog. A i mm je s tobom on ce ti pomoci puno

bellaru
    01. Kolovoz 2016. 21:23

Ma mene bas briga ocu li biti neprimjeren!   
    A ja tek u 36 tj  dobila zgaravicu. Onda ni moj nece brzo. Lucy party pooper!

vjeverica8
    01. Kolovoz 2016. 21:59

Ja obožavam domaće voćne rakije ali ih izbjegavam u trudnoći, uzmem samo liz 
    Bolovi - ono kad su me prali lažnjaci u subotu sve sam si mislila koju tabletu popiti da malo popuste  uzdam se u doulu i njene metode relaksacije i mukanja 

Deeka ideš domeka sutra? Svi nalazi uredni?
    Miska kakvih novosti ima li? 
    Ugolina ja inače ne psujem, ali porod mi se čini kao sasvim dobar početak za nove hobije  iako mi se vise čini da ću cviliti 
    Abies kakvo je more??
    Crazy jel ti Josip dobar? 

Jedva čekam i da se mi ostale prebacimo na mame/bebe 

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2016. 22:05

I mi vas jedva cekamo ❤

Gle ovih alkohilicarki haha 😄😄

Vjeverice tbl za trudove 😂😂 bas ni bila fora popit voltaren i trudovi prestanu bolit 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.