Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Kolovoz 2016. 12:32

Miska hoces da natipkamo neki broj stranica da krene? 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    01. Kolovoz 2016. 12:35

bellaru objasnit cu ja njoj odakle beba dolazi  kad bude vrijeme za to,sad mi je jos premala. 😉

zabice super da je beba dobro i uspjesan pregled bio.

Ja imam pregled 10.8 do tad sam rekla ima da budem otvorena da me odma u radaonu spremi 😁😂
    sad treba mm natjerat u akciju,nece se on puno buniti

vjeverica8
    01. Kolovoz 2016. 13:01

Pročitala sve, zapamtila ništa
    Ja evo čekam na pregled, danas je nešto veća gužva nego inače.. 
    Ima nas još koji ciljamo na 8.8. 
    Miska sretan rođendan tm, to sam još od prije zapamtila  vidim prvi dio poklona je već dobio  i ja sam od druženja s mm dobila samo laznjake 
    Deeka sretno ti s nalazima i tom opakom sestrom.. 
    Masha drago mi je da ipak još nije krenuo malac van. Još koji tjedan izdržite zajedno!
    Žabice super za pregled!
    Kod Mare i Bellaru samo hrana na tapeti 

Evo sad razmišljam i stvarno ništa drugo nisam zapamtila 

bellaru
    01. Kolovoz 2016. 13:39

Mare ja mislim da nikad nisi spreman to djetetu svom objasnit😕

Vjeverice a sta cemo drugo nego o hrani😊 

Ja ciljam na bilo koji datum prije 20.8,ako moze ovaj tjedan bilo bi super😀

Ne znam vise jesam.napisala za ovu curu sta je jucer rodila. Kaze da su ju babice spotale jer je vristala😤

TPol
    01. Kolovoz 2016. 13:50

Evo i mene da se javim, 
    Beba mi se bas danas umirila, to mi je totalno cudno jer sam navikla na njene egzibicije . Mrdala se je danas ali nako nako da se namjesta
    Ja sam se uhvatila ciscenja i pakovanja 
    Sta se tice kontrakcija laznjaka jos nemam 😬
    Mare tvoj sin 😂😂iz pupka 👍🏻
    Abies uzivaj na moru i ja bi hihi , tak je to kad se gleda instagram 😆

Sta se tice objasnjavanja meni je mama objasnila sve iako nisam nista pitala i to mi je islo na zivce 😬 A moje frendice su volile moju mamu jer bi je onda ispitale sto nisu znale ( nije bilo interneta u ono vrijemr hehehr ) 

Bellar evo ovo ce tebi pjevat tvoj muz jer pratis ricky martina po instagramu https://youtu.be/4k9TEUv512M

mare1989
    01. Kolovoz 2016. 14:00

Tpol nema vise mjesta beba za okretanje.Samo ti pomalo sve sredi,brze vrijeme prolazi kad covjek nesto radi.

Mene laznjaci ubise,kad hocu ustat imam osjecaj da ce se gospodicina raspuknut,zaboravila sam kako je biti trudna

Sunshine1
    01. Kolovoz 2016. 14:02

Cure mi papamo pa da se javim na kratko. Citam vas i pratim ali ne pisem jer vidim da ste prava ekipa,cekam vas na drugoj temi  a i nemamo vise iste probleme!! 
    Cestitam svim novopecenim mamicama kojima nisam cestitala. I htjela bi vam rec kao zena koja je rodila 37+3 na dogovoreni carski....drzite se sto duze 2u1. Bila sam u bolnici 2 tjedna na cuvanju jer su cekali taj famozni 37 da bi kasnije svi sjatili oko nas jer je to ipak prerano. Rekla mi pedijatrica u bolnici da je idealno pricekat barem punih 39. Znaci sa bebom je sve u najboljem redu ali 100 kontrola,pretraga i rizika. 
    Ako se njima ne zuri strpite se i vi jos koji tjedan!!
    Saljemo puse ja i moja debela!

url=https://lilypie.com]

Abies
    01. Kolovoz 2016. 14:28

Pozdrav s mora. Ipak je i tata s nama. Ja se nadam odmoru jer ne moze nikud otici 😜
    Sad cemo sin i ja do rive vidjet kako je (burovito).
    Hvala cure!

Deeka sim 3810/51(termin+1), kcer 4350/52(termin -1dan) i obje trudnoce 20ak kg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.