Sanjarka mislim da mi danas nece pomoc ni da do 3000 dodemo 😂😂😂😂
Vjeverice hvala za cestitke, da dobio je prvi dio, parfem i kremsnite i biti ce da je to to za ovu godinu 😂😂😂 morat ce sljedece jos malo bolje tempirat!
Mislim da polako otpada sluzni čep.
Grudica prošarana krvlju...jako malo. Nadam se da se ne trebam brinuti.
Koliko ste nakon ispadanja rodile?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sad cu to pjevusit cijeli dan🙈🙈🙈🙈
Zabice mislim da sam citala da se do tjedan dana mozes porodit od ispadanja sluznog. Moja sestra je dan nakon s tim da je istu vecer kad je otpao otisla u bolnicu jer- kako je ona rekla- nije mogla kakat😁
Miska, lol za muzev poklon. Kazes sam si je kriv sta nije bolje tempirao. Pa nece dobiti nista drugo.
Ja sam zadovoljna terminom 12.8,. A moze i koji dan ranije. Samo ne bi da dugo prenesem. Nekako ne volim visoke datume u mjesecu. Kad cekas rodendan kao dijete, nikad docekati.
Kod mene nikakvih promjena. Sve isto, osim umora i nemoci. Nece moj skoro.
Bellaru, spotale ju jer je vristala???? Kakve su to koze?? Ja ne razumijem te medicinske djelatnike. Jel oni toliko otupe od tog posla ili su bas neki takvi ljudi?? Kad vidim ljude po bolnicima zalim svakoga i svakom bi pomogla. Ne mogu gledati tudu bol i patnju.
I negdje sam procitala, zasto se forsira drip i sto brze zavrsenje poroda jer dr.zele obaviti porod po danu kad je vise osoblja na raspolaganju nego cekati kasno noc ili rano jutro kad bas nema osoblja. Ne znam zasto, ali eto, da znate otprilike kad dodete tj.ovisi u koje vrijeme dodete.
Evo me doma, na pregledu rijeciti kao i uvijek samo znam da ima oko 2800 gr, bit će to neka sitna beba
na kontrolu opet za tjedan dana, tad će raditi i ctg, danas samo uzv i kaže da vaginalni ne treba. Napisala je da mi je cerviks omekšano kroz trudnoću, kako li je to saznala i to kud izvukla pojma nemam jer nije gledala a do sad nisam imala tu dijagnozu. Može li se to uopće vidjeti uzv-om ili izmišlja?
S obzirom na kilažu malog, ja ću roditi u rujnu po uzv sam danas ipak 37+3 a ne 37+1...
Miska pa nek se jos danas malo potrudi mozda beba ipak stigne 😉😉😉
Mare izgleda da joj je bas tjesno navikla je na protezanje a sad nema mjesta
Bellaru hihi zarazna je pjesma hahahhaha 😂😂😂
Lucy da bas cudno da govore da sutis ili nesto, mislim da se to ne moze kontrolirat, jer ja kad idem na tobogan vristim a kako necu kad radam 😆😆😆
Sunshine selimo se mi vama na temu cim rodimo, a vec sam napisala na face da onda ocekujemo savjete jer vi ste vec iskusne mamice 😉😉😉
Bellaru meni je babica rekla da nema potrebe za deranjem,jer umjesto sto cu snagu trositi na deranje bolje da je trosim na tiskanje.Vjeruj mi nije nimalo lijepo kad npr prvorotkinja cuje da se neka dere kao da vragove iz nje istjeruju.
Prvi put kad sam isla rodit neka je toliko se derala da sam ja od straha pocela plakat i trest se,da nije bilo sestre koja me utjesila pobjegla bi.
Zabica prvi put mi je ispao cep,a drugi put nisam ni primjetila.
Vjeverica tvoji doktori bas rijeciti,ja mislim da preko uzv vide stanje cerviksa
Mojoj sestri je jedan doktor zatvarao vrata od boxa jer kao preglasno vice. Pa brate ako mi se tad vice il jebe mater svima po spiski to cu i radit . Bas me zanima tko bi me usutkao.
Lucy a ovu curu su jucer pustili da joj samo krene. Zato je bila valjda od 10 uj u predradjaoni bila. Reko joj doktor da je rekao babicama da nek ide svojim tokom.
Vjeverice stvarno mala beba😨 jbt moj je imao 2500 sa 33 tjedna😩 jadna moja mindja 😣
ja idem u srijedu na uzv pa me bas zanima sta ce mi oni reci!
Tpol moram to snimit muzu za auto😂😂😂
Sunshine bomr valjda cemo brzo tamo vama na drugu temu. A vi nas savjetovat ko stare iskusnjare😁
Sortiraj odgovore
Najstariji