Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    31. Srpanj 2016. 21:56

masha draga koliko si ti trudna?

mare1989
    31. Srpanj 2016. 21:58

bellaru ja sam isto brzo drugo dijete rodila,ali nije svaka zena i svaki porod isti. Samo nek bude sve u redu pa kad god da rodi.

deeka
    31. Srpanj 2016. 22:02

Mare imala sam ja upalu mjehzra koja se izlicila al sad je opet nesto...mozda opet buduci mi se pisa svako malo a i nekako ko da me steze mjehur...al cekat cemo nalaze :/ vise ne razlikujem normalno od nenormalnog!

Bellaru ima li bijele linolade, ja sam vise za te okuse :)

Masha di si ti pozurila??

Meni je danas neka sestra u liftu (dok sam se iskradala preko posjeta na kavu s muzem) rekla da necu jos rodit, trbuh se ne spusta, a i da imam misec dana fore do kraja 42.tjedna. Bas utjesno!!!

mare1989
    31. Srpanj 2016. 22:07

deeka bas te utjesila😁

mene je nedavno slao da vadim nalaze jer sumnjao da se vratila urinoinfekcija i na kraju nista nije.

Masha
    31. Srpanj 2016. 22:13

Ja 35+2. I.moj trbuh visoko...ne bi ja jossss

mare1989
    31. Srpanj 2016. 22:24

Masha ne brini nista,smirit ce se to sve. Samo misli pozitivno.😚

Deeka drzim fige da nalazi budu u redu i da sto prije budu gotovi da ides doma svom mm.

deeka
    31. Srpanj 2016. 22:42

Mare jvala na lijepim zeljama. I ja se nadam :)

TPol
    31. Srpanj 2016. 23:35

Masha  nema preko reda 😉😉😉
    Deka nadam se i ja da ides kuci pa da se najedes 😉😉😉

Ja sam se najela lubenice , jako pametno prije spavanja 😬😬

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.