Mare niste od onih roditelja sta misle da djeca sve moraju znat kako je?😜 ja mislim da cu ja bit ko moja mama. Sarkasticne fore imat. Donjela te roda al faca mrtva ozbiljna. Mama kakav ti bio porod? Mama kaze kakav bi bio, dodjes rodis i odes doma. I uvijek takvi odgovori🙈
Jutrooooo!!
Tpol i ja bi lubenice!! A nista prije sutra ujutro dok dodu svi nalazi, jos sam zatocena na ovom odjelu!
Bellaru ja cu se upucat ako prodrm termin vise od 5 dana, toliko fore dajem po svojoj racunici, a ne po ZM.
Lucy a eto vidis, svak si daje puno za lravo jbg.
Abies sretan put!! I meni je dr.reka na uzv da ce bit velika beba, al znam da mogu pogrijesiti. Koliko je tvoja imala?
Ma najbitnije da je sve ok.
Masha blago ti se, pustilo te! Iako bi i ja rado trudove kad sam vec tu, pa da ima bar neke koristi od mog boravka. :)
Bellaru a sinoc sam se oko 9 navecer cula s babicom pa je rekla da ako ne osjecam nis nema smisla dolazit jer da ce me poslat doma, ako bude sto u toku dana da je zovem, tako da cekam i nadam se da ce se pokrenut! 😜
Miska 😂😂😂😂 ozbiljno je shvatio svoj zadatak!!😁😁😁
Iskreno ja ni ne znam kako bi to sad izvela😨😨😨 i sam sex potice stvari il ??😮
Ajmo akcija rodit 1.8. Do 23.59!! 😁
Deeka joooj vec mi sad dosta gdje bi jos da prenesem😣😣😣 al kakve sam srece nebi se iznenadila da docekam sestrin rodendan 27.8😨 a trebala bi 22.8 a ja definitivno racunam da cu prije😁
Miska ahaaa ja mislila ti dosla tamo pa oni rekli odgodjen pregled😦
Ja jedva cekam srijedu uzv . Ako ga docekam????
Miska ali jel kao sperma potice il sam sex? A miska nisi ni otvorena uopce?
miska, i ja zatvorena kao čep...ne da se našim curkama van.
bellaru, ja bih isto voljela 8.8. roditi jer mi se datum jako sviđa..
Danas bila u TA, sve u redu, ctg super, tlak odličan...
Hana je procijenjena tjedan dana prije termina na 3200 g. Ja zadovoljna.
U četvrtak kontrola...moji bi željeli da rodim u subotu jer im je onda godišnjica braka.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bellaru jedino dobro ove bolnice sta nije vruce. Pa mi je lakse podnosit ove dane.
Danas je u smjeni nabrusena sestra, nitko ne smi ni privirit na hodnik :O
I da... AFI 123 cm, cervirk 2/3 članka...kaj to znači?
Znam da AFi označava količinu plodne vode ali kaj je to 123 cm?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji