Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    01. Kolovoz 2016. 17:22

Hahaha,muuuu...a kaj,tak i tak se u bolnicama prema trudnicama ponasaju kao prema kravama....  ja ne kuzim kak se zenama da vristat na porodu,ja nisam za to imala snage, trudila sam se prodisavat one neumoljive drip trudove,sto je btw bilo nemoguca misija, samo sam disala ili bolje receno pokusavala disati i povremeno bi si u bradu promrmljala onak bijesno kroz zube- jebo ti pas mater,jebo ti, u picku materinu, uf, jebem ti mater,au,pas ti mater jebo, hahahaha,u svim varijantama

bellaru
    01. Kolovoz 2016. 17:37

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
    Legende ste!! 
    Oce pomoc kokodakanje??
    Ja si razmisljam ako cu bit solo  da uzmem fino slusalice i pjevam jer inace je to moj ispusni ventil. Mozda pomogne. Al seka si vec priprema odjelo da ide samnom.

Lucy16
    01. Kolovoz 2016. 18:12

Ugolina, nasmijala si me.  Kazu da manje boli kad psujes kad se udaris, npr. Tako vjerojatno i kod trudova. Ja isto znam opsovati. Samo ako me sram ne sprijeci i ja cu psovati. 

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2016. 18:44

Ugolina 😂😂😂😂

Ja sam prvi put vristala i ništa nisam slusala Boze me sacuvaj

Sad nisam vristala. Disala sam doduse ne znam kako jer zrak do pluca nije došao i cvilila ko neka pickica da ja to ipak ne mogu 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    01. Kolovoz 2016. 19:09

Sanjarka, toga se ja bojim. Da cu vikati da ja to ne mogu.

TPol
    01. Kolovoz 2016. 19:25

Pa neznam nama babica na tecaju rekla kao samo vi radite sta hocete nama je sve to normalno, mi rucamo u drugoj sobi dok vi vristite 😂😂😂😂 
    A druga stvar sto mislim da se uopce nemozes kontrolirat sta radis tak da tesko planirat postupke 😬

mare1989
    01. Kolovoz 2016. 20:07

Vecer curke

Pored trudnickih muka,poceo me zub boliti. Umirem od bolova😭😭😭 sad bi potpisala za najjaci drip samo da me zub ne boli😭😢

bellaru
    01. Kolovoz 2016. 20:29

A joj mene isto frka a i zivo me zanima kako cu ja reagirat na te bolove i sve to😦😦😦
    A mozda me nece bolit😁😁😁 ( i svi se grohotom nasmijase😂) 

A joooj mare jos i zub😵😵😵😵

Kod nas tako ruzno vrijeme. Hladno, puse,  a mi na vixi. Bar ce biti lijepo spavat. Mada tu kad puse imas osjecaj da ce odnjet i tebe i kucu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.