Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    01. Kolovoz 2016. 11:07

Miska malenoj se ne zuri van

Masha
    01. Kolovoz 2016. 11:14

Dobila otpusno pismo i salju me doma . Smirilo se nocas. Rekli da dodjem ak kreni na svakih 5, 10 minuta i tak 2 sata.  Beba danas procijenjena na 2960 g. Eto.....nek docekamo 37tt. Pysa cureee

Sanjarka88
    01. Kolovoz 2016. 11:34

Miska si se muzom potpomogla ?😂

Masha super! Nek vas jos 2 tjedna bar 2u1 😘

Mare dobro je dok misli da je kroz pupak uslo hahaha

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    01. Kolovoz 2016. 11:36

Sanjarka i ja kazem dobro je dok tako misli😉
    Kcer je isto par puta pitala kako je beba dosla u stomak,pa strucno ja i mm izbjegavamo odgovoriti.😎

bellaru
    01. Kolovoz 2016. 11:38

Mare ma opet bolje veci gepek😀 a gle samo da se pogleda nama babama u torbu i tamo je 80% stvari stvarno nepotrebno. Al mi to ipak imamo u torbi. Dosla od kuma cura nova kod nas da ju ja upoznam i kao ugasit cemo svjetlo na terasi zbog komaraca i ja nasla neku svjecu pa upalila kad krene ona vadit one male lucice iz svoje torbe i na kraju pun stol svijecica😂😂😂😂

Miska kako odgodjen pregled?? Zasto? 

Da kolovozuse..prva tek kao 8.8. 
    Meni se bas svidja danasnji datum😀

Masha odlicno. Vidis da je sve ok. Samo polako....

Mene mali danas bas ubija dole...sve me nesto stisce. Mislila spremat danas a od 7 na nogama.obavljam stvari od zagreba do jaske a guzva😨😨😨😨😨 koje cure su u zg nemojte nigdje ici.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.