Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    31. Srpanj 2016. 20:26

deeka iscijedak prozirne ili bijele boje😁

Lucy16
    31. Srpanj 2016. 21:01

Zabica, svaka cast za svadbu. Ja ne mogu do ducana. Danas pogotovo tezak dan, pogotovo prije podne.

Dolazi vecer i zgaravica napada.

Cijeli dan problemi s mokrenjem. Odem na wc, obavim, ustanem, a ono pocne opet curiti. Cak me jednom i mjehur zabolio. 

Bas, u trudnoci je pravilo da pravila nema.

deeka
    31. Srpanj 2016. 21:12

Bellaru s cim nudis?? 

Meni se tek pojavija ima par dana i to sad primjecujem u mokraci.
    Mislim da ce opet bit neka infekcija 😡

mare1989
    31. Srpanj 2016. 21:14

deeka ja imam iscijedak cijelu trudnocu,samo sam u 18tj trudnoce imala urinoinfekciju,upalu i gljivice. To sve od 18-20tjedna.

bellaru
    31. Srpanj 2016. 21:20

Deeka nutella, neskvik, domaci dzem od marelice....😀 

Ma i ja imam cijelu trudnocu iscjedak i evo na brisu mi pokazalo eserihiju i sad popila antibiotik i vaginalete dobila.

mare1989
    31. Srpanj 2016. 21:22

Ja uopste nikakv bris nisam radila,valjda ovi moji doktori misle da ne treba nista

bellaru
    31. Srpanj 2016. 21:32

Mare vide oni na tebi da si zena zmaj da ti nije nista😉

mare1989
    31. Srpanj 2016. 21:37

bellaru kontaju trece dijete odradit ce to ona bez problema 😁 nema potrebe trositi materijal za briseve 😂

Je li rodila tvoja prijateljica?

bellaru
    31. Srpanj 2016. 21:42

Nijeee. Maloprije rekla da su ju stavili u box,da je otvorena  4 i da ce joj dat epi sta znaci da ce joj dat i drip valjda da malo pozure to. Al nije imala bas trudove. Kao bolilo ju al nisu bili pravilni
    Sad cekam da mi se javi. Njoj je drugo to pa sam ja mislila da ce joj to ic brze al i ovo moze sad trajat cijelu noc.

Masha
    31. Srpanj 2016. 21:48

Cure ja ostavljena u bolnici. Ctg biljezi trudove. Dobila normabel da vide hoce stat. Mslo se prorijedili. Otvorena 2 prsta..drzte fige da ne krene jos

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.