Zabica, svaka cast za svadbu. Ja ne mogu do ducana. Danas pogotovo tezak dan, pogotovo prije podne.
Dolazi vecer i zgaravica napada.
Cijeli dan problemi s mokrenjem. Odem na wc, obavim, ustanem, a ono pocne opet curiti. Cak me jednom i mjehur zabolio.
Bas, u trudnoci je pravilo da pravila nema.
Bellaru s cim nudis??
Meni se tek pojavija ima par dana i to sad primjecujem u mokraci.
Mislim da ce opet bit neka infekcija 😡
deeka ja imam iscijedak cijelu trudnocu,samo sam u 18tj trudnoce imala urinoinfekciju,upalu i gljivice. To sve od 18-20tjedna.
Deeka nutella, neskvik, domaci dzem od marelice....😀
Ma i ja imam cijelu trudnocu iscjedak i evo na brisu mi pokazalo eserihiju i sad popila antibiotik i vaginalete dobila.
Ja uopste nikakv bris nisam radila,valjda ovi moji doktori misle da ne treba nista
bellaru kontaju trece dijete odradit ce to ona bez problema 😁 nema potrebe trositi materijal za briseve 😂
Je li rodila tvoja prijateljica?
Nijeee. Maloprije rekla da su ju stavili u box,da je otvorena 4 i da ce joj dat epi sta znaci da ce joj dat i drip valjda da malo pozure to. Al nije imala bas trudove. Kao bolilo ju al nisu bili pravilni
Sad cekam da mi se javi. Njoj je drugo to pa sam ja mislila da ce joj to ic brze al i ovo moze sad trajat cijelu noc.
Cure ja ostavljena u bolnici. Ctg biljezi trudove. Dobila normabel da vide hoce stat. Mslo se prorijedili. Otvorena 2 prsta..drzte fige da ne krene jos
Sortiraj odgovore
Najstariji