Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    30. Srpanj 2016. 15:33

Mene isto ta kost boli vec danima ali nemam bolove u kicmi .... Tako sa cure vi ste posle mene vjeverica i mare nemoze prije 👍🏻👍🏻👍🏻

mare1989
    30. Srpanj 2016. 15:36

Majko mila,da nisam rodila dva puta bila bi se iznenadila za ove muke.Ova trudnoca je totalno drugacija,vise bolova imam i problema.Ali i to ce proci sve

mare1989
    30. Srpanj 2016. 15:38

Tpol necu se ja puno gurat ali izgleda da bi moja cura pozurila malo

CrazyPuppet
    30. Srpanj 2016. 16:42

Evo Crazy ;-) glupi mob mi krepao 
    Evo u 13:36 rodio se Josip, 3940g i 51cm. Sunceko moje, predivan mi jeeee ♡♡♡♡♡
    U 11usla u box, otvorena 6cm, bez trudova... prokinuli vodenjak i udri drip... isto me bolilo ko i prvi put, jedino mi je izgon bio tezi nekako na silu... kad me krenulo šibat ja sam si pjevušila da mi čeljust ostane opustena i da se prije otvorim... i eto sve skupa 2 ipo sata trajalo. Do sad sam bila u boksu, sad su odnjeli malog koji se finooo napapao i zatim zaspao.
    Nisam naravno.prošla lišo ni po pitanju epiziotomije, šivao me isti dr koji me i poslao u rađaonu (bas je pravi komad, by the way) pa me zezao koliko usko hoću da me zasije... a ja mu kazem otkud da ja znam kad ste mi muza van poslali... i e da dragi usao u zadnjih 20min ;-)
    Vidim ovdje sve neki bolovi, pakuje se nešto ;-) držte se trudniceee ;-* ♡

TPol
    30. Srpanj 2016. 16:56

Wooow crazy cestitke i sve najbolje tebi i tvom malom Josipu! Brzo se oporavi ❤️❤️❤️❤️🍼🍼🍼🍼🍼❤️❤️❤️❤️

Lucy16
    30. Srpanj 2016. 17:01

Crazy, cestitke!!!!!!   

Brzo si to obavila!!! Svaka cast. Zao mi je zbog rezanja. Uzivaj u svojoj buhtlici!!!

bellaru
    30. Srpanj 2016. 17:08

Aaaaaaaaa crazyyy cestitam  od ❤❤❤❤ stvarno si ti to brzo. Ko da  si do ducana. Dobar dan jedan porod , lezite gospodjo, stisnite, evo vam mali Josip😍😍😍😍

Znaci nisi nikakve trudove imala prije nego si dosla i rekli otvoreni ste?

Ugolina
    30. Srpanj 2016. 17:09

O crazy covjece,ti ko da si otisla u ducan po kruh..otpelala se,rodila, dobila strucu u ruke,nema tu, hehe ... Cestitam od srca!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.