Mene isto ta kost boli vec danima ali nemam bolove u kicmi .... Tako sa cure vi ste posle mene vjeverica i mare nemoze prije 👍🏻👍🏻👍🏻
Majko mila,da nisam rodila dva puta bila bi se iznenadila za ove muke.Ova trudnoca je totalno drugacija,vise bolova imam i problema.Ali i to ce proci sve
Tpol necu se ja puno gurat ali izgleda da bi moja cura pozurila malo
Evo Crazy ;-) glupi mob mi krepao
Evo u 13:36 rodio se Josip, 3940g i 51cm. Sunceko moje, predivan mi jeeee ♡♡♡♡♡
U 11usla u box, otvorena 6cm, bez trudova... prokinuli vodenjak i udri drip... isto me bolilo ko i prvi put, jedino mi je izgon bio tezi nekako na silu... kad me krenulo šibat ja sam si pjevušila da mi čeljust ostane opustena i da se prije otvorim... i eto sve skupa 2 ipo sata trajalo. Do sad sam bila u boksu, sad su odnjeli malog koji se finooo napapao i zatim zaspao.
Nisam naravno.prošla lišo ni po pitanju epiziotomije, šivao me isti dr koji me i poslao u rađaonu (bas je pravi komad, by the way) pa me zezao koliko usko hoću da me zasije... a ja mu kazem otkud da ja znam kad ste mi muza van poslali... i e da dragi usao u zadnjih 20min ;-)
Vidim ovdje sve neki bolovi, pakuje se nešto ;-) držte se trudniceee ;-* ♡
Wooow crazy cestitke i sve najbolje tebi i tvom malom Josipu! Brzo se oporavi ❤️❤️❤️❤️🍼🍼🍼🍼🍼❤️❤️❤️❤️
Crazy, cestitke!!!!!!
Brzo si to obavila!!! Svaka cast. Zao mi je zbog rezanja. Uzivaj u svojoj buhtlici!!!
Aaaaaaaaa crazyyy cestitam od ❤❤❤❤ stvarno si ti to brzo. Ko da si do ducana. Dobar dan jedan porod , lezite gospodjo, stisnite, evo vam mali Josip😍😍😍😍
Znaci nisi nikakve trudove imala prije nego si dosla i rekli otvoreni ste?
O crazy covjece,ti ko da si otisla u ducan po kruh..otpelala se,rodila, dobila strucu u ruke,nema tu, hehe ... Cestitam od srca!!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji