Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    30. Srpanj 2016. 13:14

Sanjarka nakon kise dode sunce,tako i u tvom zivotu.Nakon idiota dosao netko tko te zna cijeniti i postovati i prihvatio je tvoju kcer kao svoju

vjeverica8
    30. Srpanj 2016. 13:51

Joj cure i kod mene se danas broji  počelo je žestoko jutros, neko vrijeme na svake 2,3 min, sad mi se čini da se razrijedilo malo.. Kičma me boli za poluditi, ne mogu sjediti uopće, samo mogu hodati ili stajati... Ni sama ne znam bih li išla prema hitnoj da pogledaju što se događa...  čak sam i torbu za rodilište spremila u trudovima  
    Pročitala sam vas ali sve je isparilo - znam samo da Crazy rađa - sretno!!
    Žabice uživaj na svadbi!
    Miska držim fige za ponedjeljak!
    Ostale cure sorry, malo me dekoncentriraju ovi trudovi  iako sumnjam da će to danas, još mi je nekako rano 

mare1989
    30. Srpanj 2016. 13:57

Vjeverica ako mislis da se nesto desava,bolje da odes da te pogledaju,pa ako nije nista doma ce te vratiti

Abies
    30. Srpanj 2016. 14:03

Vjeverice slazem se s Mare

TPol
    30. Srpanj 2016. 14:06

Sanjarka hihi tvoj muz nema sta odma, daj face pa na kavu nema tu , covijek znao sta zeli hihi 👍🏻👍🏻👍🏻
    Vjeverica ma nece valjda prije mada od sutra smo u terminu! Sta duola kaze?

vjeverica8
    30. Srpanj 2016. 14:13

Ako ne prestanu ići ću poslije ručka, kad se fino istuširam i operem kosu...  a taman sam mislila ovaj tjedan na depilaciju, sad ću morati za svaki slučaj trimerom sve skinuti jer neću da me tamo briju...
    Za vas koje ste već rodile dajte mi recite je li to trud - znači kičma boli i krene boliti sve jače i krenu bolovi kao za mengu i još mi se cijeli trbuh stisne i napne?
    Ja sam po zm 14.08. na redu za roditi, ali pošto znam kad je mali nastao ja sam si sama pomakla termin na 21.08. jer su mi ciklusi nešto duži. Po uzv se poklapa s mojom računicom.
    Nije mi ispao sluzni čep, vodenjak je još čitav i nemam osjećaj da se trbuh spustio - premalo faktora mi je za porod danas... 
    Doulu još nisam zvala 

bellaru
    30. Srpanj 2016. 14:22

Pa ja sam to pitala za trud oa nema odgovora. Dal je to taj donji dio ledja iznad trtice i ide bol naprijed ko menstrualni bolovi il trbuh boli gore vislje gdje je pupak?

vjeverica8
    30. Srpanj 2016. 14:24

Mene boli baš tamo gdje su jajnici, ali i cijeli trbuh mi se stvrdne kao tokom braxton hicks kontrakcija...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.