Sanjarka nakon kise dode sunce,tako i u tvom zivotu.Nakon idiota dosao netko tko te zna cijeniti i postovati i prihvatio je tvoju kcer kao svoju
Joj cure i kod mene se danas broji počelo je žestoko jutros, neko vrijeme na svake 2,3 min, sad mi se čini da se razrijedilo malo.. Kičma me boli za poluditi, ne mogu sjediti uopće, samo mogu hodati ili stajati... Ni sama ne znam bih li išla prema hitnoj da pogledaju što se događa...
čak sam i torbu za rodilište spremila u trudovima
Pročitala sam vas ali sve je isparilo - znam samo da Crazy rađa - sretno!!
Žabice uživaj na svadbi!
Miska držim fige za ponedjeljak!
Ostale cure sorry, malo me dekoncentriraju ovi trudovi iako sumnjam da će to danas, još mi je nekako rano
Vjeverica ako mislis da se nesto desava,bolje da odes da te pogledaju,pa ako nije nista doma ce te vratiti
Sanjarka hihi tvoj muz nema sta odma, daj face pa na kavu nema tu , covijek znao sta zeli hihi 👍🏻👍🏻👍🏻
Vjeverica ma nece valjda prije mada od sutra smo u terminu! Sta duola kaze?
Ako ne prestanu ići ću poslije ručka, kad se fino istuširam i operem kosu... a taman sam mislila ovaj tjedan na depilaciju, sad ću morati za svaki slučaj trimerom sve skinuti jer neću da me tamo briju...
Za vas koje ste već rodile dajte mi recite je li to trud - znači kičma boli i krene boliti sve jače i krenu bolovi kao za mengu i još mi se cijeli trbuh stisne i napne?
Ja sam po zm 14.08. na redu za roditi, ali pošto znam kad je mali nastao ja sam si sama pomakla termin na 21.08. jer su mi ciklusi nešto duži. Po uzv se poklapa s mojom računicom.
Nije mi ispao sluzni čep, vodenjak je još čitav i nemam osjećaj da se trbuh spustio - premalo faktora mi je za porod danas...
Doulu još nisam zvala
Pa ja sam to pitala za trud oa nema odgovora. Dal je to taj donji dio ledja iznad trtice i ide bol naprijed ko menstrualni bolovi il trbuh boli gore vislje gdje je pupak?
Mene boli baš tamo gdje su jajnici, ali i cijeli trbuh mi se stvrdne kao tokom braxton hicks kontrakcija...
Sortiraj odgovore
Najstariji