Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TPol
    30. Srpanj 2016. 12:29

Crazy yey do popodne ces ti nama rodit 🍾🍾🍾🍾
    Zabice hvala, lijepo se provedi i stavi koju slikicu posle 👍🏻👍🏻👍🏻
    Ejic I ti slikicu ormara 👍🏻

Vani je vruce samo cu lezat hihi

curicax3
    30. Srpanj 2016. 12:38

Crazy sretno, ti ćeš to ekspresno ispalit! držimo fige da je što prije i bezbolnije

Žabice, lijepo se provedi i drži se

mare1989
    30. Srpanj 2016. 12:44

Curica kako ti je s troje djece? Koliko su ti ove cure velike?
    Mene malo panika jer cu biti sama s njima troje😖

curicax3
    30. Srpanj 2016. 12:56

Mare, moje cure su 5,5 i 3,5 g.....zasad je dobro funkcioniralo, jer mi je beba stvarno predobra. Ova starija kćer je super, sve mi pomaže, a mogu je komotno ostaviti da pripazi malu kratko...a srednja je Rambo pravi....ona isto voli seku, ne doživljava je previše, sjeti se jednom u sat vremena da je tu i to je dovoljno, jer nema baš osjećaja da joj ne smije stisnut glavicu, pa prejako izvrće ruku i tako, šou

One su dosada išle u vrtić, a sad sam odlučila da budu malo kući samnom pa ćemo vidjet kako će funkcionirati. MM radi, tako da ćemo biti same. Uglavnom, Bože pomozi

curicax3
    30. Srpanj 2016. 12:57

ja sam totalni idiot i odustajem od ovog tickera, već ga u nekoliko navrata pokušala stavit i ne znam koji je moj problem

curicax3
    30. Srpanj 2016. 13:00

evo gaipak ima nade za mene

Abies
    30. Srpanj 2016. 13:08

Zabice jel to hana kani odmah uz vjencanje i krstenje? 😜
    Samo se opusti i uzivaj na vjencanju

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.