Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tynchy
    11. Prosinac 2015. 18:26

Sanjarka, dobila sam za nesanicu Normabel.

Btw. Decko je!

bettyboop_st
    11. Prosinac 2015. 20:01

Jambica cestitam na curki .Pretpostavljam..da lakse dises
    Lunale nije mi jasno da si platila 4900kn, a ja tjedan prije 4500.I zasto tako dugo cekanje? meni je receno od 8 do 10 dana, a stigli za 8.

Jucer sam bila u ginekologa.Rastopila sam se ko sladoled Sve mi je doktor objasnija.Velik je 14 cm, i tezak 10 dkg ciste slatkoce.Nakon pregleda, neprekidno sam ponavljala kako je predivan

Mene isto muci nesanica, i budem budna ko zec, od 3 ujutro, pa do jutra.Najbolje od svega, sta malo, ili nista spavam, a nisam umorna

Pocela me svekrva taaaaaaaaaaako zivcirat,  mislim da cu probit ko cvrcak.Misa se u sve ko vegeta.Kad recem MMu on se nasmije, i rece ona je takva, uopce ne slusa, nego pici po svom.Iduci put cu joj lipo odg.a kako ne cuje sta sugovornik govori, nece bit problema

Nessah
    11. Prosinac 2015. 20:59

Cao cure! Ja ne stizem pisati jer sam stalno po ispitima i moram stvarno uciti stoga se ispricavam na neaktivnosti na temi. 
    Kod mene od novosti jest ta da sam 08.12. bila privatno na 4D uzv-u sa 12 weeks. Doktorova praksa je da ne zeli reci spol dok ne bude siguran tako da smo tu ostali zakinuti, ali mama Nessah je vidila krajickom oka vjerovatno pisulinca, no vidjet cemo sljedeci put. Mjeren nuhalni i iznosi 1.03 sto bi znacilo da nema opasnosti od sindroma Down hvala Bogu! Ne planiram vise nista po pitanju toga raditi (testove na bolesti). Ja znam da je moja bebica zdrava. Bebica je od glave do trtice 5cm i plus jos nogice, negdje oko 6cm. Srceko 160 bpm, najlipsa glazba za moje usi kad sam cula. Sve je u najboljem redu i samnom (po nalazima) i sa bebicom tako da jedino sto me muci su povracanje, zgaravica i los tek na dane. Nadam se da to brzo prestaje! I jos jedna stvar, probudim se na wc u 6h ujutro i onda kao sova do 8h-9h budem budna i onda opet zaspem na sat vremena. 
    Veliki pozdrav Bamboli 
    Ja ne znam za vas ali ja jos nista nisam kupila ni sebi ni bebi… Bas sam lijena. Otkad sam saznala da sam trudna nijednom se vise nisam nasminkala, a  to je nesto totalno anti ja… Bas sam hot mess  No dogovorila sam photosession na plazi next week gdje cemo se slikati ja i muz sa rekvizitima blagdana i slikom uzv-a i tako cemo objaviti na facebooku siroj rodbini i prijateljima da ocekujemo prinovu 
    Imate li vi slicnih ideja za objavu siroj rodbini i prijateljima?
    Puse od vase Nessah!

Lunale
    11. Prosinac 2015. 21:00

Betty, i mene je zacudilo kad je Jambica napisala 4500 jer kad mi je uopce spomenut taj test, rekao mi je ginekolog da dodje oko 5 tisuca (a to mi je rekla i prijateljica koja ga je na istom mjestu radila prije 5 mjeseci). Pricamo li o istom testu, Nifty+? Jer ipak 400 kn mi je velika razlika... bas cu sutra uzest racun, u autu mi je jos :D i vidit sta tocno pise. I rekao mi je da ga salju za Hong Kong i da ce rezultati doci oko Bozica (vadila sam krv 07.12. znaci to je cca 18 dana) a kad sam mu rekla da sam zapisana za uzv 22.12. onda je dodao da mozda rezultati stignu i do tada (to je opet 15 dana). Ok je, kad dodju-dodju i malo cu duze strepit ali me buni cijena i cekanje, trebalo bi svima bit jednako

PeppePula
    11. Prosinac 2015. 21:21

Evo nas sa pregleda :)

Beba je super, 1.74cm, a srce kuca sto na sat Barem je meni tako izgledalo...Uzv mi je radila jako kratko, i to sam ja lezala i nisam vidjela ekran sve dok mi nije rekla da se mogu podici i pogledati...Uglavnom, meni je sada ogromno olaksanje, ali vidjela mi je i manji hematom... eh, nikad da sve bude skroz ok...Nikada nisam krvarila, nemam bolove osim povremeno ali to sam i mislila da je normalno... Skroz je mali, ali dobila sam utrogestan i moram malo smanjiti aktivnosti...Nadam se da ce se povuci do slijedeceg pregleda, 4.1....

Tynchy za decka... tvom dragom se ostvarila zelja ako sam dobro zapamtila?

Ribi dobrodošla, neka ti bude školska :)

Peppe

Lunale
    11. Prosinac 2015. 21:29

Grrrr, meni nije ni spominja obicni Nifty... Lipo sam onda bacila 400 kn al dobro, svo zlo u tome. Zvat cu ih sredinom, krajem sljedeceg tjedna i pravit se blesava :) Ako ih ne nazovem vec sutra jer nekako me boluckaju stidne usne al zadnji dio, ne prednji. Kao da su teske... citam svasta pa mi je lagano paranoja od mozda otvaranja? A mozda je i normalno? Od kad sam prestala sa utrogestanom, imam i bijeli iscjedak, malo ali dovoljno da nosim dnevni ulozak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.