Pozdrav svim novim curkama! sto nas je vise, to smo jače!
Samo da javim da su meni mučnine prestale i da s nestrpljenje očekujemo uzv za 2 tjedna. Još uvijek je utrogestan obavezan i za sad je sve dobro.
Ljubim vas sve!
Nessah, super za objavu! Mi planiramo za Božić starcima objavit, dat ćemo im ukras za bor - dječje papučice :-)
Btw, Bruna i ja ispale susjede, znamo se :-) kako je svijet malen haha
Trudnice drage, navratila sam ovdje samo da vam se javim i da vas pozdravim i zaželim sve najnaj
Nema me baš na klokanici, a na mojoj temi skoro nitko poznat. Mogu reći da sam se ugodno iznenadila kako ste mi bile aktivne Presretna sam zbog vas i samo hrabro naprijed.
Duple puse šaljem svima
Hehee, Aurelija i ja se znamo, a kako su nam termini blizu mozda i zajedno budemo u bolnici, bodrile se :D
Bas su vam super ideje za objaviti dolazak bebe... :)
Ja se poveselila kako mucnine lagano popustaju kad ono ni najmanje... Al dobro,izdrzat ce se :)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ja ipak navijam za lava, tak da se nadam da će pričekat par dana :-)
Meni su se mučnine počele biti intenzivnije, stalno me tjera na povraćanje, a ne mogu.
Ublažavam ih dvopekom...stalno sam gladna...uh...do kojeg su tjedna one prisutne budući da polažem stručni u 1. ili 2. mjesecu pa ne bih s mučninama tamo boravila..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Bok curke, imam pitanje, idem sljedeci tjedan na pregled, bit ce 11.tj. pa me zanima ocu tada raditi neke dodatne preglede i koji su to?
Nova sam u svemu ovome pa sorry ako su pitanja glupa haha
Pozdrav, i ja imam pitanje vezano za 1. pregled... Naime, meni je radila samo UZV. Prijateljica kaze da je njoj mjerila tlak, tezinu, radila papa test... mene uopce nije dolje pregledala osim UZV... dali je to normalno ili ta moja dr. nije bas "od volje"? Kako je vama bilo?
Peppe
Peppe urin u čaši s onim trakicam provjeravala, težinu, tlak, papa, vag.pregled i uzv. Mislim da je to normalno, ipak treba po nečemu dalje pratiti koliko kg dobiješ, da li ti se tlak mijenja i da li je sve u redu s papom.
Curke moje nadam se da ste dobro, ja u hrpi obaveza, ipak stize Božić 😆😆😆🎄🌠🎆🎇
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji