Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dunyasha
    11. Prosinac 2015. 12:49

Ribi dobro dosla!!
    Neka te prati mirna trudnoca sa sto manje tegoba!!
    Ako ti Sanjarka kaze da ce ubrzo postati lakse, onda zbilja hoce, ona je rikavala od mucnina!
    Hvala ti za ove info za Petrovu, ja iduci tjedan idem tamo. Dakle, prvo se vadi krv a onda ide uzv... 
    Vec vidim da cu doci u 7 i bit ce najveca guzva.. Jel uzv odmah rade ili tipa od 11-13?

ivf_mommy
    11. Prosinac 2015. 12:56

Evo i mene! 
    Jučer sam vam napisala veeliki izvještaj sa pregleda i onda stisnula Očisti umjesto Pošalji i baš mi je bilo krivo i nije mi se dalo ponovno pisati. 
    Uglavnom, beba je super i duga je 3 cm.  Miče ruke i noge.  Ja se oduševila, toliko malo a tako se pomiče i sve. 
    Doktor je zadovoljan sa svime,  čak mi je smanjio terapiju.  Sad samo uzimat elevit i utrogestan. 
    Mene i dalje grudi bole, mučnina nemam kao ni apetita. Jedino pojedem normalno za doručak. 
    Sinoć mi muž napravio pizzu jer mi se tooliko jela da sam mu skoro krv popila dok nije rekao da će napraviti..  I na kraju pojela dva zalogaja i više mi se nije jelo..
    Hehehhe 
    Vidim da ste vi sve oke 
    Mazite pupu i čuvajte se! 

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Ribi
    11. Prosinac 2015. 13:16

Sanjarka88- hvala ti :) da, jedva čekam da prođu mučnine, još malo :)
    Dunyasha - hvala :) da, prvo vadiš krv pa tek onda UZV.  jutros kad sam ja bila nije bilo gužve, samo jedna cura..uglavnom, koliko sam shvatila to ide dosta brzo. za UZV ne znam da li ga obavljaju točno u nekom određenom vremenu. nisam se sjetila pitat.sestra mi je samo rekla da poslije vađenja krvi odmah ideš dolje i to obaviš.. Pošto ideš prije mene javi kako je prošlo :)

Sanjarka88
    11. Prosinac 2015. 13:23

ivf_mommy bravo za uspješan pregled meni je baš najviše ostao u sjećanju pregled sa 9 tjedana, rastopila sam se kako nešto tako malo od niti 4cm ima sve i skače ko ludo po trbuhu aaaaa rastop

U st je prvo uzv brzo dosta ide, a onda vađenje krvi centralnom labu  i to ide brzo jer si trudna pa ulaziš odmah

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bambola
    11. Prosinac 2015. 13:56

Hvala cure ma svemu ❤️

kika832013
    11. Prosinac 2015. 16:35

I jos samo da vam se pohvalim, ne znam kad su vam pocele mucnine ali evo Bogu hvala ulazim u 9. tjedan a samo sam jednom povratila haha  

Zelim vam ugodan vikend sa svojim bebicama, uzivajte 

Dunyasha
    11. Prosinac 2015. 16:36

Ja se sad vratila iz grada. Kupila si trudnicke hlace i majicu jednu i vuneni ponco, kojo cu moci nositi i na proljece kad trbuh bude vec poprilican.
    Znaci kakvo olaksanje kad sam te hlace obukla... Predivno nesto.. Nigdje nista ne stisce, mekane su, ma super stvar! Da sam znala da je tak fino kupila bi ih i ranije.
    Ivf_mommy, super za dobar pregled! Vidis kako bebica fino napreduje!! 
    I bas sto Sanjarka kaze, taj pregled, kad je beba jos mala ali je sve tu, je i meni ostao u lijepom sjecanju!
    Bravo za bebicu, samo neka raste!!
    Pusa svima, odoh pripremiti rucak, mm ce ubrzo doci kuci.
    Uzivajte!!

Lunale
    11. Prosinac 2015. 17:37

Bok cure, vezano za mucnine (+stucavica, zgaravica, vracanje hrane...) mene jos nisu prosle al nadam se svakim danom da im je kraj :) najvise me muci zahod, po par dana ne idem a onda mi dodje i jedva uspijem. ima li jos ko problema za zatvorom. pokusala sam sa svom zdravom prehranom i na kraju sa cepicima, portalakom ali ista stvar. ako je ovo normalno, kad ce se izregulirat??? u prvoj trudnoci nisam imala nikakvih problema, simptoma, nista! tako da mi je ovo sad ko prvi put... a i tad sam imala 21, sad imam 35 :D ostarila ja, ostarilo tijelo 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.