Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Masha
    28. Srpanj 2016. 18:30

Cestitke mamiiii Margimar!

Masha
    28. Srpanj 2016. 18:30

Cestitke mamiiii Margimar!

mare1989
    28. Srpanj 2016. 18:33

Marigmar cestitam na rodenju sincica 🎈🎉
    brz oporavak ti zelim😚

CrazyPuppet
    28. Srpanj 2016. 18:37

Ajme žene vi niste normalne, pa ja ću sutra morat u rađaonu kolko ste ispisale! 
    Masha dobro nam dosla, samo ti spremaj torbu! :-)
    Marigmar čestitam ti na bebici, žao mi je što si se izmučila, al svo zlo bilo u tome. Nadam se da ces ubrzo u sobu odmorit i mazit se sa svojom prekrasnom bebom. Jos jednom čestitke od srca♡♡♡
    Deeka zao mi je sto su te zadrzali, nadam se da cete brzo pustit kući. 
    Lucy ajme grmići i frizurice ahahha... ja sam prije to sve brijala, al nekako se nikako nisam mogla priviknut na to... ja ći to podšišat kolko dosegnem... kako je ugolina jednom prilikom rekla, ja sam im samo jedna pi*da u nizu, hehehhe
    Ugolina mene isto preskočilo s prvim 9 dana... 
    Mishka.ne sekiraj se, sve se to promijeni u dan. 
    Vjeverice i ja bih kolačić ;-)
    Ja se danas naradila ko konj, sredila terasu i oprala fotelje, pa se isla zaje*avat s nekim ruckom... saf bila na ctg-u kao ok je, malo padne al je reaktivan... u sub kontrola u TA... ja mislim da je do toga da moj bebo popodne spava, a ujutro je skroz druga prica.
    Eto ak me ne krene, sutra pecem tortu za starce jer dolaze u subotu, a bili im rockasi...

deeka
    28. Srpanj 2016. 18:40

Marigmar cestitam!!

Vjeverice e toliko sam cekala ulazak u termin i odma me zele u bolnici. Mozda moja cura odluci da mama ne pati puno pa sama odluci doc prije bez induciranja iako sam jos zatvorena. :/ Pricala sam sa sestrom od moje ginekologinje koja mi je i rodica pa me "utjesila" da cu vjerojatno ostat do kraja. Ako bude tako tjesi me jedino sta ce vjerokatno necu pric termin. :)

Trenutno popisujem mm sta ima obavit i di se sta nalazi.
    A to za tipkanje naravno, mobitel imam, mobilni internet takoder hehe. Spakirala sam si knjigu za citat i krizaljkee :P

Bellaru, Lucy, Sanjarka i Mare hvala na podrsci!!

Receno mi da dodem u 8, ali dr.koji mi je veza je reka da dodem u 12 i 30 kod njega i da ce me on smistit na svoj odjel i tako drzat pod svojom komandom.

Lucy16
    28. Srpanj 2016. 18:48

Marigmar, cestitke!!!!!  svaka cast!!!

Masha, bojim se da ce biti veliki beba, time i tezi porod, rezanje itd.... Cijelo vrijeme sam mislila ako bude oko 3500 mozda izbjegnem rezanje.

Nevezano za ovaj topic, ali sam ljuta!!! Znaci, nakon ohoho godina docekam opet regres i sad nemam pravo na njega jer necu koristiti godisnji ove godine??!!!!!   Kao prosvjetni radnik nisam mogla koristiti go prije rodiljnog jer mi go imamo kroz 7. I 8. Mj.

Abies
    28. Srpanj 2016. 18:57

Marigmar čestitam! 
    Sve dobila osim epice 😁
    Brzo nam se oporavi!

Crazy glumiš Mare. Radi se torta, očisti kuća pa u rađaonu! Oribala tepihe?!
    Uz Ugolinu i Bellaru fali mi i Baby girl. Mislim da bi bilo pišanja u gaće 😂
    Idem kolač radit

vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 19:01

Marigmar evo i ovdje čestitke!! ti, šogi i frendica imat ćete veliku feštu iduće godine  žao mi je što su ti ipak dali drip a epi nisu... Noa je presladak 

Elle827
    28. Srpanj 2016. 19:14

Bok cure...opet vi meni roman zadale...

Sandrich, čestitam i želim ti brz oporavak... žao mi je da ti se tako odužilo, ali bitno da je sad sve iza tebe..

Miska....joj, baš mi je žao zbog grubog pregleda, nadam se da si sad bolje...

Deeka...znam da ti je bed što moraš na hospitalizaciju...ali ipak je tako sigurnije...bit će sve ok...

Masha, dobrodošla.... vidim, svi pišu da su se bojali drugog poroda....ja pak nisam...ja sam bila ful uzbuđena jer sam se nadala da ću uspjeti vaginalno ovaj put nakon što sam prvu bebu na carski...  i hB, super mi je sve prošlo ovaj drugi put....ali moram reći da mi uopće nije bio posebno brži oporavak nego nakon carskog, kako su rekli...čak bih rekla da mi je teže pao ovaj rez od epiziotomije...

Marigmar, čestitke na Noi...čudno da su ga uzeli...ali brzo ćete se opet vidjeti....želim ti brz oporavak...

e, a sad sam zaboravila što sam još htjela napisati...a i mali mi se budi pa mu idem uvalit cicu 

'

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.