Tpol svekrva je glavna u vrtu, ja samo plodove berem htjela bih se i ja aktivnije uključiti ali sad kroz trudnoću nisam forsirala...
Mare za sve postoji prvi put
Bellaru ja se u te cervikse niš ne kužim uloživ, prohodan, u nestajanju - svakakvi su neki termini, sve mi je to apstraktno.. Više volim ove centimetre na prozoru - konkretni su mi.
Ugolina mislim da je to najgore kad preneseš u trudnoći - sve si misliš kad će, kad će, dani prolaze ko godine Mislim da je Majadila dva tjedna prenijela, ako ne i koji dan više...
Masha meni je sve na polici, ništa još nije u torbi ovisi ti o gradu u kojem živiš - znam da u Ri isto ne ideš puno prije termina u bolnicu, čini mi se i Zadar da ima takvu politiku?
Miska moja je skoro sve nas prenijela, ja se nadam da će moj malo uraniti tvoja curka čeka tatin rođendan
a za ženu frenda tvog muža stvarno je malo prerano
Lucy nisu procjene uvijek točne pa neka te kilaža ne brine! na mom zadnjem nalazu piše da je greška +/- 400gr. A ovo za regres znam kako ti je... ista priča kod mene - ja sam u socijali ali isto je kolektivni go tokom ljeta... Ako ništa drugo, tješi me onih 1600 kn za opremu za bebe kad se rodi
Abies i meni fali babygirl - ni na fejsu je više nema
Vidim pomama za mojim kolačićima možemo se mi zafrkavati, no kad mi specijalci banu na vrata bit će veselo
Btw mm se vraća sutra!!!!! jupppiiii!!!
Abies ma ne znam vise koji mi je, nisam normalna... nisam tepihe ribala, ali sam fotelje.
Vjeverica super da se tm vraća!
I meni fali babygirl, bas se je cesto sjetim.
Lucy taman mi je frendica pricala kako je ona napravila neki prekid porodiljnog radi iskoristavanja GO... aj se raspitaj jel moguće što po tom pitanju...
Ajmo ne prizivat to prenošenje, meni se fakat vise neda bit trudna... a pogotovo ne još dva tjedna.... I'm pregnant as f*ck, bebo aj van...
Abies kakvi su fini kolaci na meniju? Da vjeverica donese malo zelenila? X-) ja ću cheesecake radit, to mi u po ure gotovo :-)
Hvala cure evo smjestili me preko puta rađaone jer na babinjacama nema mjesta a Nou nikako da donesu, sad vec brinem di je? Pitala dva puta ali ovu sestru iz rađaone i kaže budu ga sestre sa babinjaca donijele, dajte ljudi moju bebu meni 😔
A čudno se osjećam, boli ovaj rez dolje Ko sam vrag i nekak mi mutno u glavi, kao da sve sanjam nevjerojatno 😊
Ugolina di nade tih pola godine 😂😁😁
ja imam 27god
Mm je montirao ruckice,jos je i sijalice montirao😊,pa je odcepio u kupatilu lavandin sto su banda od nase djece zacepila 😉 i jos je ostalo da foliju na zid nalijepinicu nalijepi ali me samo poprijeko pogledao kad sam rekla😃😊😉
Marigmar odmaraj. Ne sekiraj se. Ja sam rodila oko pola 11 a curu su mi donjeli popodne. Ak te nitko ne obilazi sve je ok..doci ce on brzo.
Sortiraj odgovore
Najstariji