Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    28. Srpanj 2016. 22:01

Miska upoznala sam jednu krasnu curicu koja je rodjena sa 26 tj. Sad ide u prvi razred osnovne skole i sa njom se bolje napricam nego sa nekom osobom svojih godina koliko je mala inteligentna. Njena mama zna reci da se previse kisika nadisala u inkubatoru😉 

Joj meni gace stalno mokre sa uloskom i bez uloska, ko da sam inkontinentna. Zezam mare za pelene za odrasle a ustvari bi meni trebale. 
    Mare hvala. Jel to tjesis mene il sebe?😉 
    Kad se sjetim kad sam izlazila sa 18 g i uvijek sam govorila sta ove starkelje rade vani nek idu doma zenama, muzevima, djeci. A sad ako odem van si mislim jbt od kad vrticka djeca smiju u klubove🙈🙈🙈

mare1989
    28. Srpanj 2016. 22:01

crazy 😁😁😂

mare1989
    28. Srpanj 2016. 22:04

bellaru tjesim i sebe i tebe😉
    kako smo krenule trebat ce nama svima pelene za odrasle😁 sve nesto curimo,slabi nam dihtunzi 😂😁😂

Masha
    28. Srpanj 2016. 22:09

Hvala svima cureee. Malo se umirim kad cujem da vas jos popisanih ima ;) 
    Miska, ma izvuc ce se mali borac. 
    Pusa svima 

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 22:15

Vecer! Ne znam bas jesmo sutra na 2000 str. Al u subotu jesmo tako da Crazy za vikend radas 😉

Deeka super da imas vezu puno to znaci. Ako te zadrže do termina pripremi se na valove depresije. Nije lako lezat tamo odvojen od voljenih i ostatka svijeta.

Abies kojim povodom kolac? 
    I meni fali babygirl 😒 i jos puno cura....

Vjeverice super da dragi dolazi! Mogu mislit kako si sretna 😊

Masha sve je to normalno... Vis da se Mare sinoc upisala u gace 😂😂

Miska a pile malo 😞 daj Bože da sve bude u redu ❤

Marigmar stigao Noa?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lucy16
    28. Srpanj 2016. 22:24

Bellaru, kakva stara?? Ja starija jos od tebe. 

Mokre gace i u mene. Pogotovo po vrucini. Nekad mijenjam po tri puta. Isto pazim na vodu, ovo, ono. Iscjedak kako kada, nekad bas gust i obilan.

mare1989
    28. Srpanj 2016. 22:28

sanjarka zalosno ali istinito😂😂

TPol
    28. Srpanj 2016. 22:31

Uh bas ste se raspisale!!! 

Ja sam isto radila kolac , lambadu, nije lose ispala. 
    Malo je rashladilo pa ce se lijepo spavat , mene hvata panika nebi da dode prije bebulja 😬😬😬

Marigmar cestitam 🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼, zao mi je da nisu dali epi kad su vec dali drip 😐

I meni su stalno mokre gace od iscjetka cijelu trud. Koristim jednodnevne uloske ...

Miska bas mi zao tvojih prijatelja ali kao sto kaze Mare bebe su zilave 👍🏻👍🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.