Miska upoznala sam jednu krasnu curicu koja je rodjena sa 26 tj. Sad ide u prvi razred osnovne skole i sa njom se bolje napricam nego sa nekom osobom svojih godina koliko je mala inteligentna. Njena mama zna reci da se previse kisika nadisala u inkubatoru😉
Joj meni gace stalno mokre sa uloskom i bez uloska, ko da sam inkontinentna. Zezam mare za pelene za odrasle a ustvari bi meni trebale.
Mare hvala. Jel to tjesis mene il sebe?😉
Kad se sjetim kad sam izlazila sa 18 g i uvijek sam govorila sta ove starkelje rade vani nek idu doma zenama, muzevima, djeci. A sad ako odem van si mislim jbt od kad vrticka djeca smiju u klubove🙈🙈🙈
bellaru tjesim i sebe i tebe😉
kako smo krenule trebat ce nama svima pelene za odrasle😁 sve nesto curimo,slabi nam dihtunzi 😂😁😂
Hvala svima cureee. Malo se umirim kad cujem da vas jos popisanih ima ;)
Miska, ma izvuc ce se mali borac.
Pusa svima
Vecer! Ne znam bas jesmo sutra na 2000 str. Al u subotu jesmo tako da Crazy za vikend radas 😉
Deeka super da imas vezu puno to znaci. Ako te zadrže do termina pripremi se na valove depresije. Nije lako lezat tamo odvojen od voljenih i ostatka svijeta.
Abies kojim povodom kolac?
I meni fali babygirl 😒 i jos puno cura....
Vjeverice super da dragi dolazi! Mogu mislit kako si sretna 😊
Masha sve je to normalno... Vis da se Mare sinoc upisala u gace 😂😂
Miska a pile malo 😞 daj Bože da sve bude u redu ❤
Marigmar stigao Noa?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru, kakva stara?? Ja starija jos od tebe.
Mokre gace i u mene. Pogotovo po vrucini. Nekad mijenjam po tri puta. Isto pazim na vodu, ovo, ono. Iscjedak kako kada, nekad bas gust i obilan.
Uh bas ste se raspisale!!!
Ja sam isto radila kolac , lambadu, nije lose ispala.
Malo je rashladilo pa ce se lijepo spavat , mene hvata panika nebi da dode prije bebulja 😬😬😬
Marigmar cestitam 🍼🍼🍼🍼🍼🍼🍼, zao mi je da nisu dali epi kad su vec dali drip 😐
I meni su stalno mokre gace od iscjetka cijelu trud. Koristim jednodnevne uloske ...
Miska bas mi zao tvojih prijatelja ali kao sto kaze Mare bebe su zilave 👍🏻👍🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji