Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    28. Srpanj 2016. 17:38

Vjeverice,svida mi se taj tvoj vrt 

mare1989
    28. Srpanj 2016. 17:40

bellaru necu se ja puno gurati ispred vas,samo vi idite prvi.

vjeverica vrt zvuci caroban

ako ce netko praviti vesele kolacice moze i meni koji😁😁

mare1989
    28. Srpanj 2016. 17:42

bellaru hahahh sram te bilo tako jednoj zeni reci😜😝

bellaru
    28. Srpanj 2016. 17:43

Ugolina ajme ne mogu si ni zamislit da dodjem do 41 tjedna 😨😨😨😨

bellaru
    28. Srpanj 2016. 17:48

Mladja si od mene pa eto usudim se to rec😜 mare pa nesto tebe previse steze boli probada da bi ostala zadnja😀 

Imam pitanje. Jos to nisam skuzila do kraja. Ako sam otvorena kako je on napisao cerviks skracen za prst prohodan do ovoja i glavice, dali to znaci da cerviksa vise nema il???

Masha
    28. Srpanj 2016. 17:56

Sad sam pohvatala..ali treba mi jos imena da sjednu. Ja sam uloziva za clanak i cerviks smeksan. Stagod to bilo. Mene u ovoj trudnoci ubise kontrakcije..ali kaze dok da sam jos zatvorena. I iscjedak. I hemoroidi. I zivci. Uf. Ugolina i Mare vas sam upamtila..cure za druge cu se trudit jos 

Ugolina
    28. Srpanj 2016. 17:56

Bellaru,kolko uopce imas godina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.