Masha, dobrodosla!! 😊
Ugolina, koliko si ti imala visoki tlak da su zbog toga inducirali porod? Meni svaki tjedan malo visi, u utorak sam imala 159/95. Ja se nadam da nece vise rasti, a dr mi nije nista reko da bi to moglo stvarati problem. Nadam se samo da nece i mene prije strpat u bolnicu 😞 Ja bi ipak voljela pocekati da on sam odluci kad je vrijeme za izlazak 😆
Masha, dobrodosla!! 😊
Ugolina, koliko si ti imala visoki tlak da su zbog toga inducirali porod? Meni svaki tjedan malo visi, u utorak sam imala 159/95. Ja se nadam da nece vise rasti, a dr mi nije nista reko da bi to moglo stvarati problem. Nadam se samo da nece i mene prije strpat u bolnicu 😞 Ja bi ipak voljela pocekati da on sam odluci kad je vrijeme za izlazak 😆
Cijelu trudnocu mi tlak bio normalan do tog dana,a onda slican tvome, 160/100, i malo me mantalo..pa su odlucili me inducirat jer sam bila 41+1 vec..
Bellaru,dogovoreno,samo ti njemu sve po spisku!!!
Masha,dobrodosla!! Ja sam iz zg,imam prvu bebu,rodila prije sedam tjedana

aha, ja sam skužila kao da je ovaj danas nizak draga, ti si u terminu pa nema straha ni da induciraju porod... ne znam ako takve kolačiće dozvoljavaju tamo, hihihihi
uzmi mobitel i piši nam da ti ne bude dosadno - ovdje se uvijek netko vrti
Mare je bilo je lakse al sam ostala u soku kad mi mama to rekla. Rekla sam joj da kakva je to mama bila😂
Lucy bolje nego da si dlakava
Ugolina probat cu ugravirat tog lika u pamcenje pa da mu jebem mater i za tebe i za sebe😉 cum udje u sobu ja prvo kak se zovete i jebem ja vama mater odmah u startu😂
Deeka a joooj jebemu. Al bolje da te ispregledaju pa da si sigurna.
Sanjarka moja mama je inace turbo zena. Samo rad rad rad. Radila je valjda do mj dana prije poroda. A sef nije znao ni da je trudna. Dobila posao sefa racunovodstva tad u velikoj firmi. A i danas je samo rad rad rad. Nije bila 15 g na godisnjem.
vjeverica nije nista curkalo
mozda sam se ipak upiskila😁😂😁😂 ne mogu vjerovat da mi se to desilo😆
vjeverica nije nista curkalo
mozda sam se ipak upiskila😁😂😁😂 ne mogu vjerovat da mi se to desilo😆
Mare tolko si stara da si za pelene za odrasle😜

Vjeverice moze ako su carobni kolacici😂
Mare ne moze, ti si zadnja😁😁
A ja sam danas jako naotecena. Malo me probolo dole par puta al mislim da se to ovaj mali prevrce po trbuhu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji