Masha, dobrodosla!! 😊
Ugolina, koliko si ti imala visoki tlak da su zbog toga inducirali porod? Meni svaki tjedan malo visi, u utorak sam imala 159/95. Ja se nadam da nece vise rasti, a dr mi nije nista reko da bi to moglo stvarati problem. Nadam se samo da nece i mene prije strpat u bolnicu 😞 Ja bi ipak voljela pocekati da on sam odluci kad je vrijeme za izlazak 😆
aha, ja sam skužila kao da je ovaj danas nizak draga, ti si u terminu pa nema straha ni da induciraju porod... ne znam ako takve kolačiće dozvoljavaju tamo, hihihihi
uzmi mobitel i piši nam da ti ne bude dosadno - ovdje se uvijek netko vrti
Mare je bilo je lakse al sam ostala u soku kad mi mama to rekla. Rekla sam joj da kakva je to mama bila😂
Lucy bolje nego da si dlakava
Ugolina probat cu ugravirat tog lika u pamcenje pa da mu jebem mater i za tebe i za sebe😉 cum udje u sobu ja prvo kak se zovete i jebem ja vama mater odmah u startu😂
Deeka a joooj jebemu. Al bolje da te ispregledaju pa da si sigurna.
Sanjarka moja mama je inace turbo zena. Samo rad rad rad. Radila je valjda do mj dana prije poroda. A sef nije znao ni da je trudna. Dobila posao sefa racunovodstva tad u velikoj firmi. A i danas je samo rad rad rad. Nije bila 15 g na godisnjem.
vjeverica nije nista curkalo
mozda sam se ipak upiskila😁😂😁😂 ne mogu vjerovat da mi se to desilo😆
Vjeverice moze ako su carobni kolacici😂
Mare ne moze, ti si zadnja😁😁
A ja sam danas jako naotecena. Malo me probolo dole par puta al mislim da se to ovaj mali prevrce po trbuhu.
Sortiraj odgovore
Najstariji