Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ejic
    28. Srpanj 2016. 16:43

Masha, dobrodosla!! 😊

Ugolina, koliko si ti imala visoki tlak da su zbog toga inducirali porod? Meni svaki tjedan malo visi, u utorak sam imala 159/95. Ja se nadam da nece vise rasti, a dr mi nije nista reko da bi to moglo stvarati problem. Nadam se samo da nece i mene prije strpat u bolnicu 😞 Ja bi ipak voljela pocekati da on sam odluci kad je vrijeme za izlazak 😆

vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 16:43

aha, ja sam skužila kao da je ovaj danas nizak  draga, ti si u terminu pa nema straha ni da induciraju porod... ne znam ako takve kolačiće dozvoljavaju tamo, hihihihi  uzmi mobitel i piši nam da ti ne bude dosadno - ovdje se uvijek netko vrti 

vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 16:45

Mare je li još šta curkalo?
    Abies vrt mi je velik, ima za sve 

TPol
    28. Srpanj 2016. 17:07

Vjeverice ti vrt sadis i okopavas? 
    mascha dobro dosla

bellaru
    28. Srpanj 2016. 17:20

Mare je bilo je lakse al sam ostala u soku kad mi mama to rekla. Rekla sam  joj da kakva je to mama bila😂 
    Lucy bolje nego da si dlakava 
    Ugolina probat cu ugravirat tog lika u pamcenje pa da mu jebem mater i za tebe i za sebe😉 cum udje u sobu ja prvo kak se zovete i jebem ja vama mater odmah u startu😂 
    Deeka a joooj jebemu. Al bolje da te ispregledaju pa da si sigurna.
    Sanjarka moja mama je inace turbo zena. Samo rad rad rad. Radila je valjda do mj dana prije poroda. A sef nije znao ni da je trudna. Dobila posao sefa racunovodstva tad u velikoj firmi.  A i danas je samo rad rad rad. Nije bila 15 g na godisnjem.

mare1989
    28. Srpanj 2016. 17:31

vjeverica nije nista curkalo

mozda sam se ipak upiskila😁😂😁😂 ne mogu vjerovat da mi se to desilo😆

bellaru
    28. Srpanj 2016. 17:37

Vjeverice moze ako su carobni kolacici😂

Mare ne moze, ti si zadnja😁😁

A ja sam danas jako naotecena. Malo me probolo dole par puta al mislim da se to ovaj mali prevrce po trbuhu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.