bellaru ja sam rodila 41+5
to se moja beba priprema pa zato boli😉 (malo da se utjesim)
Meni su prvi put rekli da cu prenjet pa nisam ..rodila 39+1. A sad me plase da cu ranije. Nego, sutra ulazim u 35. Kad se ono sprema torbu?
Sanjarka izgleda da ceka, samo se nadam da se nece mudrit i preskocit jer to nebi bilo u redu.😛
Vjeverice mama me rodila 12 dana prije, tako da sam ja stvarno ocekivala isto ali..
Kako god dogovorila sam se s jednom babicom iz rodilista da dodem u pon ujutro kod nje na pregled, i reci cu joj neka radi sto zna i moze da ja doma ne idem 😂😂😂
Ako se nisam bar za cm otvorila nakon ovog danas ni necu se, jos mi je rekla da neka se pripremim za utorak sad kad znam sto me ceka! Ne idem ja u utorak nigdje!
Razbolila me glava toliko kad sam dosla doma da sam spavala od zadnje poruke u podne do sad, mm nesto kuhao nisam se ni digla jest, sad cu jer mi se sad vrti vec od gladi.
Jos jedan prijatelj mm-u javio da mu zena u radaoni, a u 25 tt, totalno kaos dan!
Ugolina, jos me danas pola dana bolilo sve od cupanja. Tek sad se smirilo. Je, bolji je osjecaj. Sad mi zao sta nisam to ranije napravila, da i muz uziva.
Na pregledu me nije gledala, samo uzv cerviksa za koji je rekla da je krenuo smanjivat se, glavica ga pritisce, ali da ga ima jos. Plodne vode ima dovoljno i to je sve. Bebac je 3600 vec. Opet u 2 tj dobio pola kile. Bit ce preko 4 do poroda.
Ctg mi rekla za Tj.dana, bit cu u 39. Tj. TA uopce nije spominjala. Mene rodiliste nece ni vidjeti do dana D. Ne znam jel to dobro ili ne
Kod mene grmi i sijeva da me strah bilo sto upaliti. Grozan osjecaj, gromovi udaraju jako blizu.
Deeka, drzi se. Bit ce sve ok. Bolje da si u bolnici ako vec nesto nije kako treba.
Evo cure da se javim, oko 15h došao nam Noa nabujak točno jos mi nisu rekliba dragi i ja zaboravili pogledati 😂 51cm dug i 3460g težak, predivan crne kosice (žgaravica) u radaonu došla oko 10h i dalje 6 cm otvorena trudovi na 10 min podnošljivo, za sat vremena buše vodenjak trudovi pojačavaju ali po njima je to dugo trajalo tak da oko 12 su sibnuli drip i tada kreće pakao, ne želim nikoga plašiti ali toliko sam bijesna zbog epi da vam ne mogu opisati. Dobro je to sto je u 15h tak dio gotov bio ali ja sam bila toliko vec iscrpljena da nisam vise mogla tiskati, s time da su dvije žene kraj mene rađale u isto vrijeme kad i ja a isti doktori i babice tak da sam morala čekati na tom jeb. Dripu dok njih porode da bi došli do mene. Sva sreća na mom mužiću jer je cijelo vrijeme me mazio dok sam ja bila van sebe, htio je dolje gledati porod ali Dr. Ga je poslao gore iza glave pa je bio ljut 😂 Al je bar pupčanu prerezao 💙 Uglavnom sve sam dobila osim epiduralne, i drip i rezanje ( 4 vanjska šava a za unutarnje mi nisu htjeli reci) i neke droge od kojih nikakva korist pa me pitala babica kaj se ja inače drogiram da mi to nis nije pomoglo 😂 Jedino sto je dobro je sto trudovi nisu isli jedan za drugim pred kraj sto me spasilo da skupim snagu za izgon 😁 Slikicu stavim na fejs i 😘 Svima na potpori. Ps. Nemaju krevet za mene tak da sam jos u radaoni a malog su mi odveli i ne misle ga tu vraćati 😔
Ugolinu samo preskocilo na listi haha 😂😂😂
Joj ti i Bellaru neznam tko je veci smijeh na temi
Lucy 😂😂 ja ne mogu i onesvijestis se haha zamišljam to sad u glavi.
Masha idealno za spremit torbu 😉
Deeka drzi se ❤
Vjeverice dilerice. 😝
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Lucy meni to sve zvuci super. Osim grmljavine . Gdje se nalazis? Cure, moze pitanje. Ja idem kod privatnika. I on mene naruci za tri tjedna, kad cu bit 37. Ja ga pitam pa jel ne trebam od 36 tt u bolnicu na preglede ..on kaze ma ne, to ak nes ne valja. Cijelu me trudnocu drzi ma duphastonu i pijem andol100 dnevno. U 36tt prestajem. Sad me strah. Terapiju imam zog 2 spontana prije ove trudnoce (8 i 10 tt) i nalaza na blagi oblik trombofilije.
I stigao nam Noa ❤❤ cestitke Marigmar od srca, brz oporavak ti zelim i cekamo slikicu malise 😍
Bilo pa proslo a sad u nove avanture
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Maarigmaar cestitam 💐🎉🎊🎉👼 eto vidis da si ti to brzo..najgore je iza tebe ,sad odmaraj!😙😙
Ugolina 30 i pol😁 u 10 mj cu 31. Osjecam se staro. A ti?
Mare ajme ja se nadam da necu prenjet😥
Masha ja torbu spremila sa 32 tjedna😁 kasnis😁 a valjda ginic zna sta radi..meni moj rekao da idem od 36 u bolnicu. Valjda to svatko svoju politiku vodi. Ali mislim da ako si na andolu da to u nije tako strasno.
Abies nisam nis skuzila sta si to napisala😁😁 budem to probala nac.
Sortiraj odgovore
Najstariji