Marigmar cestitam i tu 😚
Vjeverice super za tm, znam kako je to cekat povratke 😛
Samo neka urani tvoj smotuljak kad ova tvrdoglavica nece!
Elle bolje sam da, samo nisam sigurna dal cu joj vise doc sjest na tu stolicu 😂😂😂
Crazy suosjecam, cijelu trudnocu ponavljam kako ne zelim prenest, a sve mi se cini da hocu!
Kod mene poceli oni pozivi jesam li i kad cu, malo zaspim popodne pa sto poziva, pa ako se ne javim onda na mm-ov mob potraga, pa viber, wapp, messenger (sve cu deaktivirar majke mi) onda sam pred svima fina pa me mama nazove pa na kraju nju jadnu operem za sve, onda mi bude zao. E ako necu rec drugi put mjesec dana kasniji termin!
Vjeverice da skroz prerano, ali evo javili da je rodila deckica, dosla otvorena 6 cm i nisu imali izbora, ima samo 600g i 37 cm. Sad borba za prezivljavanje. Bas sam pod dojmom, evo tocno prije tjedan bili s njima navecer malo van i sve super i ona sad vec rodila, nadam se da ce biti ok
miska bas strasno sto se dogodilo vasim prijateljima,drzim fige da maleni bude dobro
Cure dajte mi recite jel moguce da se iscjedak razrijedi od vrucine? Ja sam ocajna stalno mi neki iscjedak...povremeno i osjetim da mi curka. Vodenast ili bijel. Kako kad. Nis ne pece, nis posebno ne smrdi, ne svrbi. Stalno imam iscjedak u ovoj trudnoci. Luda sam. Na pregledu sam bila prosli petak....kolicina plodne v. primjerena...tak se uzrujam zbog tog. Bas sam isprepadana i jadna. Necu na hitnuuuuuu . Ja ko baba iz bolesti danas.stalno me nes pati..
masha ja cijelu trudnocu imam iscijedak. Kao sta kazes nekad je jace bijel nekad proziran.
Zato uvijek nosim dnevni ulozak koji mjenjam vise puta dnevno. Kad idem negdje uvijek u torbi imam viska gacice i ulozak.
Sortiraj odgovore
Najstariji