Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 13:08

Miska moja doula je bila zacementirana jedan dan, a drugi dan skoro nije stigla do bolnice koliko je brzo rodila. Znači moguće je  je li ti mama prenijela kad je rađala?

bellaru
    28. Srpanj 2016. 13:10

Miska kako sam citala tu kako idu porodi porodi sve je moguce!! Netko mi je cak od cura tu napisao da jenu 5 dana od skroz zatvorenog na 6 prstiju bio otvoren.

Crazy treba sve pocistit. 😀 mene ne lovi to ciscenje. Il necu rodit il sam stvarno jako ljena😀
     Ja mislim da vjeverica jede i pusi ilegalne biljke zato je tak flegma😂

bellaru
    28. Srpanj 2016. 13:14

Ugolina tko te to porodio ono?

mare1989
    28. Srpanj 2016. 13:25

Ajme miska pa ta stvarno nije normalna😡

TPol
    28. Srpanj 2016. 13:29

Uh evo ja sam spakovala neke stvari a neke su u ormaru to ce se zadnji dan selidbe iako jos nemamo kljuc a ja se pakujem hahha to vam je pozitivan stav hahha

Vjeverice imal veze kako su nam mame rodile jel i to nasljedno? Ja se nadam da nije, al zapravo i nisam na koju mamu sta se fiziologije tice a ni po karakteru , nadam se da sam na baku ona je za cas rodila 

Uh bas sam se umorila 😐

bellaru
    28. Srpanj 2016. 13:32

A ja mislim da to nema veze kako su nam mame rodile. Moja mama kaze da je nas tri lako rodila a seka ipak nije tako lako osim ako mama nece reci istinu😁

E da nedavno sam saznala da je moja mama nakon sta me rodila za 2 tjedna isla radit😨 toliko sam u soku bila da ju nisam pitala tko me cuvao. Znaci da me nije ni dojila onda😨 zato jesam mala zakrzljala😂😂

bellaru
    28. Srpanj 2016. 14:26

Ugolina😨😨😨😨😨 jel mladji il stariji lik? Nikad cula za njega.nadam se da necu zaboravit njegovo prezime do poroda.
    Svakakvi frustrirani debili hodaju svijetom

Masha
    28. Srpanj 2016. 14:29

Bok cure! Sorry sto ovak uljecem ali evo i ja se pridruzujem. Blizi se dan d..ja sve ludja. Sve tromija i sporija. Sve boli popodne i navecer, hemoroidi fuj, znojenje, iscjedak neki glupi bijeli prozirni..strah me da je plodna voda dok se kune da nije..i tako. Uglavnom, ni nalik onoj prvoj romanticnoj trudnoci prije 4,5 g. Termin 2.9. A dok misli bit ce i prije. U 37tt ulazim 13.8. Pa..a opet s prvom sam dan prije bila zacementirana i dosla tu noc otvorena i rodila. Ma tko ce ga znat. Uglavnom bojim se ..a prvi porod bio bas dobar.

CrazyPuppet
    28. Srpanj 2016. 14:36

Mishka mozda te isla malo šarafit da pokrene nesto, a to zna biti neugodno ili cak dosta bolno. 
    Bellaru ahahhahha zakržljala.... bome nije ni mene nesto dugo dojila, par mj mozda... nekad je to bilo jednostavnije, cuvale su bake, prabake... uvijek je bilo žena u kući...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.