Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    28. Srpanj 2016. 11:53

sanjarka ja se pitam hocul stic do bolnice

bellaru
    28. Srpanj 2016. 11:59

Sanjarka jbt  😨😨 sta bi da nisi imala vezu?
    A ti sama nisi trazila??😨😨😨 

Ma ko zna kak cu ja...

miska
    28. Srpanj 2016. 12:07

Vi definitivno odlucile otpremit crazy danas u rodiliste!?? 😂😂

Ja dosla s pregleda, zatvorena ko cep 😭😭😭😭
    Pregled bio boze pomozi, znaci teska veterina! Jos ona meni govori da to mora tako i da je bila jako njezna da u rodilistu nece bit takvi. Ma daj me nemoj je..t, pa nisi me ti sad prvi put vag pregledavala pa da ne znam kako je to...zelim svoju staru gin 😭😭😭😭😢😢😢
    Narucila me u utorak, e pa ja se nadam da se vise s njom ne vidim, nikad!! 

Bellaru da za dva dana je termin, u biti negdje mi pise 30 negdje 31 ali nije bitno, ja sam se sve nadala kako ce prasica van bar tjedan prije, kad ono sipak!

E sad koliko je sansa da se do pon stvarno nesto pokrene? Jel moguce da se desi da sam tipa danas skroz zatvorena a sutra vec za rodit? Recite mi da je pliz 😂😂😂

I da opet nista od ctg-a, ali toliko sam bila pod dojmom pregleda da sam jedva cekala pobjec van!

CrazyPuppet
    28. Srpanj 2016. 12:27

Ooo bome ste vrijedne! Stvarno me se hocete rijesit :-P 
    Mare kako ono ide leći na leđa, dignut noge stavit maramicu na gispodicnu i kaslji... tak nekak...
    A ovo za ručke, ajme umirem.... ahahahhahaa moj bi meni reko nek komodu slozim, a onda bi se jos mjesec dana cekalo da on rucke montira 
    Sanjarka ako niš drugo, radi epice moras jos jednom rađat  
    Sandrich brz oporavak ti zelim, je*ala ih indukcija. Glavno da je sve u resu zavrsilo.
    Bellaru kaj treba počistit?  eto mene 
    Vjeverice a jel raste u tvom vrtu i ilegalno bilje? 

ejic
    28. Srpanj 2016. 12:58

Ako tako nastavite, Crazy mora vec sutra u radaonu 😜

Sandrich, cestitaam!! 💞💕🎉🎊
    Bas mi je zao sto su te toliko dugo mucili 😔 Ali nadam se da ti vec pogled na svog malog princa cijeli porod malo potisne u zaborav 😘

Marigmar, sretnooo!! Neka prode sto lakse i brze!! 😘

Jel to moze biti? Samo jos 5 beba ispred nas?? 😨😨 Ali znam ja da je moj Marcel vec sad pravi kavalir i da ce pustit sve cure ispred sebe 😜

Zaboravila sam sve sto ste pisale na zadnjih 10 stranica od jucer navecer. Jedino sto znam da sam se na pojedine komentare posteno nasmijala. Dobro dode malo humora sad pred kraj 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.