Sandrich jesu te namucili jadnu. Nadam se brzom oporavku😙😙
Vjeverice ti si tako zen sa savjetima ko da jedes kolacice od hasisa😁😁😁
Kazes nije opasnonza bebu ako pukne videnjak. Citala sam da ako vodenjak pukne moras se porodit u odredjenom vremenu. A sta ako ne skuzis da ti puko??
Sanjarka znaci oba puta drip bez epi?
Cure, ima vas sta citati prije dorucka.
Sandich, cestitke!!! Zao mi je sto si patila 13 sati, ali sve se isplati.
Marigmar, sretno!!! Dosla si na 6 cm sa slabim trudovima, nadam se da ce do kraja biti podnosljivo.
Ja se samo molim da bude podnosljivo. Mogu podnijeti dosta boli ( i jucer sam to dokazala ) pa nek samo bude tako da mogu podnijeti, a ne da poludim od bolova, odustanem, obeshrabrim se, ...
Sad vidim listu i samo 4 ispred mene??? Jos nisam svjesna da je to tu. Imam jos par stvari za staviti u torbu i kinderbet sloziti.
Cure, zakon ste!! Bolje i od najbolje prijateljice u nekim trenutcima, jer samo trudnica moze razumjeti trudnicu.
Čitala sam (čovječe, moj svaki drugi post ima: "čitala sam", "čula sam", "kažu" - mogla bih doktorsku dizertaciju o porodu napisati), da su humor, smijeh i vicevi odlični za porod. Ti ćeš Bellaru osnovati novu grupu doula, stand up komičara, i da vidiš kako će anesteziolozi ostajat bez posla
Ajmo Mare, ručke se neće same montirati
Mare I jesi montirala???
A ja mislim da si se samo upisala. Meni je zadnjih tjedana to cudno sa pisanjem kao pisa mi se a ne pisam il mislim gotova sam pa se uspravim pa se idem brisat pa sve iscuri po rukama😕
Jbt jos 6 isprid mene, a kad Marigmar rjesi bit ce 5!
Ja ima 2 sata cekam pregled u bolnici s 5 cura, dr.isla na odjel i jos je nema nazad!!!
Svašta ja papam, posto imamo i vrt i voćnjak jedem puno domaćeg voća i povrća i svako malo naletim na nekog debelog crva u kuhinji. Samo se pitam koliko sam ih do sad vec pojela
To za vodenjak je samo jos kod nas praksa da se moraš poroditi u roku od 12 ili 24 sata ovisno o bolnici. Kao veća je opasnost da se beba inficira nekom bakterijom. No dokazali su da to nije tocno pa vani vise ne forsiraju porod iako pukne vodenjak. Ako je plodna vođa prozirna ili mliječna nema frke, ako je zelena ili smeđa moraš smjesta u bolnicu...
Ugolina da fakat ima logike. Nije mi to palo na pamet🙈
Lucy a kako to mislis tocno odustat ako ce bolit previse?😁
Ovo sta si napisala je tocno. Samo trudnuca moze razumjeti trudnicu. Al i to trudnica koja je priblizno isto trudna . Kao tu cure sta su.
Vjeverice snimit video za porod pa da ti ga pustaju tokom poroda😀
Sortiraj odgovore
Najstariji