Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    28. Srpanj 2016. 11:00

Vođa😂😂
    Ne spominji crve. Imam fobiju od crva😨😨😨 pored mene vrt moze narast i uvenut jer u njemu nema mesa , cokolade i tjestenine. 

Vjeverice jel mislis da ce to tvoje procitano isparit iz glave kad sve krene?
    Deeka taman da krene porod od cekanja😀

mare1989
    28. Srpanj 2016. 11:02

lucy nema odustajanja,i kad bude bolilo da ces mislit umirem,gotova sam,nema odustajanja tad trebas tu bol pretvorit u snagu.jer sva ta bol i patnja se isplati jer ugledas jedno prekrasno bice

Ugolina
    28. Srpanj 2016. 11:03

Hahahahahaha

Ugolina
    28. Srpanj 2016. 11:06

To odustajanje me podsjetilo,crkavam u radaoni i vec pred kraj,zoves nekog da ti dode pomoc,opalit te toljagom u glavu ak nis drugo i nigdje nikog i pocnem  muzu govorit onak glasno ja vise nemrem i ja sad idem odavde i ja idem i pocnem se dizat iz kreveta,hahaha,  evo ti tu sekundu doktora jer me cuo

vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 11:20

Bellaru vjerojatno hoće, ali zato plaćam doulu da me podsjeti 
    Mare ne znam koliko će to tebi biti ugodno kad ga sljedeći put zaskočis 
    Lucy, kaže moja doula  - kad misliš da vise ne možeš i da umireš onda rodiš  jesam te utješila? 

Ako danas ne dođemo do 2000 ne znam kad ćemo. Moramo požuriti ovu Crazy 

mare1989
    28. Srpanj 2016. 11:27

vjeverica  
    ipak sam pokusala montirat,ali majistor mm mora nabaviti specijalne sarafe hahaha.kad sam ga nazvala kaze sigurno zoves jer trebaju duzi sarafi e pa majke mi zadavila bi ga.A opet sta cu volim ga

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 11:33

Bellaru jep dva puta drip bez epi. Ja sam heroj 😂😂😂😂
    Jos imala vezu + majka ima dobrog prijateljaa anesteziologa u rodilistu hahah. Dobro bar me uspavao na kiretazi 😂

Lucy heheh nema odustajanja iako pozelit ces odustat vise puta 😝

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 11:43

Nisam trazila ni prvi ni drugi put neznan koji je meni kc 😂😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.