Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 10:29

Daklem ovdje zanimljivo od ranog jutra vidim 😊

Prvo jos jednom čestitke nasoj Sandrich ❤ napatila se 13h na dripu i na kraju carski jbl ih indukcija. Kad već idu prije nego samo krene sta neidu odma na cr.

Marigmar uh! Vec 6cm ic ce to ekspresno drzi seeeee! Zao mi je zbog epi iako opet lazu da je kasno 😒
    Sretnoooooo! ❤

Ugolina predivno si sve rekla. Ne mogu si zamislit dan da se ne "cujem" s vama. ❤

Crazy moja oba poroda su bila slična relativno brza sa otvaranjem kroz zadnji mjesec. Oba krenula u 3h po noci. S tim da sam nju rodila u 8.40h a njega u 11.45h znaci drugi porod duzi. No drugi porod me manje bolio tj onaj bolni dio je puno krace trajao svega zadnjih 40tak min, a s njom sam umirala puno vise. Razlike su u tome sto sam s njom na prvi trud panicno otrcala u bolnicu. Dosla 4cm otvorena. S njim sam "spavala" do jutra i tek malo prije 9h dosla u bolnicu 6cm otvorena (preporucam ovu opciju). Drip s njom uzas i ajme a s njim podnosljivo s razmakom medu trudovima cak i onim zadnjima. S njom rezana i pukla ful, s njim samo rezana. S njom nisam imala laznjake s njim jesam...a ima razlika eto
    Zakljucak drugi porod laksi od prvog iako je bio duzi a beba veca 👍

Mare meni oba puta busili vodenjak pa nemam pojma

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mare1989
    28. Srpanj 2016. 10:30

idem ja ribat kucu za svaki slucaj.nek bude sve cisto i sredeno:-)

vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 10:30

I da ti je puknuo vodenjak, nije to ništa opasno za bebu tako da samo smireno 

mare1989
    28. Srpanj 2016. 10:33

vjeverica nema panika,polako cu ja i smireno.Inace sam panicar,ali kad su porodi moji i trudovi u pitanju ja sam bas opustena cudno ali istinito.

Sanjarka88
    28. Srpanj 2016. 10:34

Bellaru i Vjeverica jedva cekam vase porode 😂

bellaru

Mare a jel ti se jako piskilo? Meni se desilo isto kad mi se jako piskilo jedva dosla do skoljke. Poslat cu ti ja koju pelenu za odrasle😜

E kad sam cekala ispred radjaone kad je seka radjala jedna je trudnica setala uspred sa trudovima i imala je pelenu na sebi. Cula sam jer je sva suskala dok je hodala. Zasto bi joj stavili pelenu??

Vjeverice i meni se nekad cini da do poroda ima bar jedno par mjeseci😨
    A ovo za kamermana i komentatora moze ali ako rodim prije tebe inace ce morat dolazit po mene i za ruke i noge me nosit u bolnicu😨 
    Al svidja mi se ideja😉 👍👍😁

Sanjarka88

Mare da pokusas onu foru sa kasljanjem?

mare1989
    28. Srpanj 2016. 10:36

Jutros me mm bas nasmijao,napravio je komodu i sve ali ruckice nije nabavio.ja jucer odem i kupim,i jutros mu govorim da treba ih montirat,a frajer ti meni iz auta donese aku busilicu i kaze draga ti si doma i da ti ne bude dosadno probaj ih ti montirat

mare1989
    28. Srpanj 2016. 10:40

bellaru nije mi se bas toliko piskilo,inace kad mi se jako piski mogu izdrzat do wc,a ovo nocas je bilo sok,stojala sam 5min u mjestu jer nisam znala sta me snaslo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.