Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 09:12

Bellaru očekujemo live prijenos tvog poroda ovdje 
    I ja se nadam da će ići onako kako želim  kao što se već pričalo, ja vjerujem da je puno toga u glavi kako si poslozis 

bellaru
    28. Srpanj 2016. 09:23

Pa meni bi i bilo lakse da se koncentriram da vama tu tipkam nego da blejim u plafon i razmisljam  o bog zna cemu😁 al ako ce slucajno muz bit samnom sumnjam da ce shvatit to moje tipkanje na forum dok radjam😂😂😂😂  
     Vjeverice je kako si poslozis tako ce bit samo tesko to poslozit. Jbt mozda cu bas ja bit flegma a ti u panici😀

Ugolina
    28. Srpanj 2016. 09:30

Marigmar,ti je to!!!! Od sutra se tipkamo na mamama i bebama hehehe!!!! Sretno,zenska!!!! 

Sandric cestitke

Ugolina
    28. Srpanj 2016. 09:36

Bellaru,moram ti nes rec,cim vidim covjece tvoje ime i sliku tvog psa tu,odma znam da cu se smijat dok cu citat kaj si napisala..bas si mi smijesna i takva neka pozitiva izlazi iz tvojih izjava, bas si mi simpaticna..
    Zapravo,zene,sve ste vi meni tu simpaticne bas..tak se dugo tipkamo da imam osjecaj ko da vas sve poznajem..tocno bi pila kavu s vama svima  a i pijem ju svaki dan s vama,hihihi..
    I takvo uzbudenje neko me opere za svaku koju se ode tam poradat i tak sam hepi kad neka rodi, nevjerojatno kak se covjek poveze hehe

mare1989
    28. Srpanj 2016. 09:37

Crazy prvi porod pocelo je tako sto me cijeli dan stomak i leda bolila,ali nisam obracala paznju jer sam pravila tortu za mm😊 navecer je vec pocelo malo jace da boli,opet sam sve ignorirala jer sam bila vec 41+5 pa nisam vjerovala da su trudovi. Vec oko ponoci me bas pocelo bolit svakih 10min,e onda sam otisla najela se,okupala i depilirala. Cekala sam do 5h ujutro i otisla u bolnicu,kad sam dosla vec sam bila 6prstiju otvorena.Vodenjak su oni busili i naravno dobila drip,a za epiduralnu su rekli da je kasno.
    Drugi porod su bolovi poceli u noci oko 2h opet sam sve po kuci ocistila,okupala se,depilirala i cekala do ujutro kad je vec pocelo da boli svakih 10min. Nazvali svekra da dode cuvat malu da mene mm vozi u bolnicu.Oko 8h smo krenuli od kuce,ali prije bolnice sam se isla javiti na biro😂😁 kad sam i to obavila dosla sam u bolnicu i bila otvorena 6prstiju.naravno opet su mi spicili drip bez da me pitaju da li ga zelim

TPol
    28. Srpanj 2016. 09:42

Uuuuu napeto ove u ovoj temi!!!!!
    Marigmar drzi se ici ce to brzo, i da ne mogu nistaprotiv tvoje volje tako da slobodno reci sta !

Sandric cestitke!!🍼🍼🍼

Ja isto ne zelim doci rano bolnicu al ovde oni salju kuci ako zakljuce da imas jos vremena tako da mi je zapravo svjedno, ovisno kako bude al ako si na 2,4cm i trudovi oni posalju kuci tak da bit ce setanja 😬😬

mare1989
    28. Srpanj 2016. 09:43

Marigmar sretno i da bude sve kako ti zelis😚

CrazyPuppet
    28. Srpanj 2016. 09:43

Super mare, dakle ti si sve u jedan dan obavila. Ja sad ne znam sto ocekivati, jer me kod prvog 5 noci ti laznjaci frkali. A sad sam vec otvorena na pola puta... sve mi se u glavi neki scenarij odvija da ću u autu rodit 
    Ugolina taman sam to pomislila kad evo tvog posta... bas ste mi drage sve ovdje, super je kako smo se povezale, pobacale zajebancije i kako smo jedna uz drugu kad treba ♡

vjeverica8
    28. Srpanj 2016. 09:48

Bellaru ja sam inače paničar prije ali kad krene nema natrag. I sad na svaku bol u trbuhu reagiram i skačem ali na forumu se pravim hrabra  
    Ugolina i ja se skroz navukla na ovaj forum i veselim se svakoj novoj bebi i uzbuđena sam kao da ja radjam  puno puno mi pomažu sva vaša iskustva i priče  
    Mare ti si zakon, tako treba ignorirati trudove dok više ne možeš 

mare1989
    28. Srpanj 2016. 09:51

Crazy ja sam to brzo rijesila kcer dosla u 5h rodila u 9:55,sina dosla u 9 i nesto u bolnicu rodila u 13:10. Kako ce sad biti ne znam. Ja cijelo jutro imam kao neke menstrualne grceve

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.