Da ja sam se isto totalno navukla na forum i na Vas sve .... ❣❣❣❣
Crazy kod nas na kursu je bila jedna zena koja je rodila za 3sata prvo i ti picetni trudovi uopce nisu bili jaki i kad je dosla u bolnicu bila vec bome dost ofvorena i sveukupno za 3 sata, i sad pita babicu kako ce bit drugi put , a ona kaze pa jos i i brz pa zena ostala sva u panici isto misli da ce i kuci rodit ako ce bit jos i brze, tak da ce i kod tebe jos brze al rekla si da nisi bas predalko od bolnice pa ces valjdw stic😉😉😉😉
Crazy od toliko nas ovdje, bilo bi u redu da jedna i u autu rodi kad već Kokolo nije htjela u helikopteru 😂😂
Udara me jako...ne znam kak uspije s nogicom u rebra, s rukom (ili čim već) na lijevi kut trbuha.
Sanjarka, super za kupanac..i ja bih :)
deeka, ja sam u ljekarni uzela Octenisept sprej, Lupocet baby čepiće, Čelićevu kremu. Čestitam na ulasku u termin :)
Marigmar, 6 cm? Pa čekaj me...mi dvije trebamo zajedno Sretno u svakom slučaju
sandrich, čestitke i ovdje
Ugolina, ti pišeš svakoj posebno da popunimo čim prije 2000 str. pa da Crazy krene... mudro :)
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
vjeverica to bi bilo bas veselo
meni je ovaj forum najbolji,tu smo da jedna drugoj dadnemo savjet,pomognemo pa makar i virtualnim zagrljajem raspolozimo
Meni se cini da bi vi sve mogle prije mene
Moj trenutno samo divlja po trbuhu, ja se popela nekoliko puta od podruma do 2.kata, ocistila kupaonicu, pospremila stan, sad jedino mi ostalo usisat i obrisat pod... nestat ce mi posla a bebo nece van
Morat cu muza zaskocit kolko god mi to sad neizvedivo izgledalo.
Cure kako izgleda kad pukne vodenjak,koliko vode izade? znam da je smijesno sto pitam,jer sam dva puta rodila a u bolnici su mi busili vodenjak,i nemam pojma
Ugolina hvala, puno znaci ovakav kompliment! Kad su mi se najgore stvari u zivotu desavale ja sam isla kroz sve sa smjeskom i ljudi su znali rec da na meni nebi skuzili da mi se nesto ruzno desava. Kad nisam bila jaka mama je bila jaka za mene. Zato cure glavu gore sta god da vam se desava. Kroz sve se moze pozitivom pa makar mislile da ste dotakle dno. Najgora stvar u zivotu je bolest. Tako da budite sretne jer ste zdrave i vi i svi oko vas. Drugo je manje bitno. 👍👍 zvucim ko da prodajem nesto. Antidepresive😁
Joooj cure bome ste sve super. Rijetko se veca grupa baba ovako slozi u zezanciju i normalan razgovor. A da ne pricam o podrsci i savjetima. Nitko se ne pravi pametan i lijepo se podjele savjeti. Meni ste olaksale ove zadnje trenutke od kad se tu sa vama druzim.
Marenosjetis kad ti bude vodenjak?
Tpol ti seci oko bolnice da si blizu
Crazy ti pripremi neku nepropusnu navlaku u auto za svaki slucaj😁
Meni je muz reko da me nece vozit u svom autu da nebi slucajno rodila u autu pa ce on meni u kombinu prostrit deku pa da se iza vozim😁 da nebi slucajno auto sprljala!!😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji