Evo ja počela malo mjeriti te bolove pa budemo vidjeli, ovo zadnje je vec bilo dosta jače samo ne ide iz leđa vec je samo dolje, Crazy držim fige da ti je to to 👍🏻
Ako je možda tko budan trebam savjet, trudovi cijelu noć na razmak od 15-20 min, unazad sat vremena su na 10 min srednje jako,e sad moja dvojba je da li sa idem uopće u trudničku ili će ne gledati kao da nisam normalna pa poslati u rodilište ili da ostanem doma i čekam da počnu jaki i na 5 min? Bojim se ici u rodilište lakše mi je doma te bolove trpiti a pitanje je kada će krenuti a opet htjela bi sa me pregledaju, kakve su šanse da me puste nakon pregleda ako nisam otvorena a ne forsiraju porod (imam i onaj nepostojeći šećer)
Marigmar, ne znam sta da ti kazem. I meni je prvo i isto necu znati odluciti sto napraviti u tom trenu. Sve ovisi koliko si otvorena i sta ce oni procijeniti da je potrebno.
U svakom slucaju sretno i da sve dobro prode!!!!
Odi u trudničku da pogledaju, ne smiju te zadržati bez tvog pristanka. Uzmi torbu za slučaj da ti se trudovi pojačaju/ubrzaju ali nemoj se dati zavlačiti tamo. Bez obzira na šećer imas jos fore do termina pa nemaju neke osnove za induciranje/ubrzavanje! I sretno!!!!
Ma znam da sto posto si misle neki kakva glupa pitanja 😂 Al stvarno sam pogubljena neki govore ne zuriti u rodilište a opet prvo mi je pa ne bi htjela zbog svojih glupih strahova od induciranja ugroziti bebu. Ne budem na kraju išla u TA ostati cu doma dok je mm tu a u 8 kada on ide na posao nek me otpelja u rodilište pa kud puklo da puklo
Znam da Vinogradska nema predradaonu i objasni im da si na pet minuta i da ćeš doći kad budu intenzivniji trudovi, ali bilo bi dobro da ti naprave ctg. Uvijek se možeš praviti luda i reci da nisi bas osjećala te trudove tokom noći i da te tek sad krenulo boluckati
Samo polako i smireno adrenalin ti koči porod i otvaranje tako da se probaj opustiti koliko možeš
kaže ona koja je sto puta vec rodila
brzo će proći taj porod i uskoro ćeš maziti svog bebaca i to je jedino u ovom trenutku bitno. Tvoja uloga je da mu pružis sto smireniji dolazak na ovaj svijet. Neka opuštena glazba, prigušena svijetla ili skači po lopti ili odes u šetnju -sve može pomoći
Jutro cure, evo kod mene nista, trajat ce to opet dan dva da krene za ozbač, zaspala ko top sinoc.
Marigmar odi ti do TA, ak te u cekaonici zgrabi žešće već si tamo i nema frke. Samo smireno i sretno ♡♡♡
Mare kad uspoređuješ svoja dva poroda, kolko su slicni?
Sortiraj odgovore
Najstariji