Ja evo jos standardno 2u1, nista se ne dogada, tu i tamo malo zaboli u ledima i to je to. Imam pregled u 10 na kojem vjerojatno necu saznat nis novo. Moje dijete ocito nece prije termina!
Sandric je konacno rodila pa cestitam💙
Marigmar ja bi otisla u TA jer ipak je to prvi put i pogubljena si kako sama kazes. Ja cu mislim na prvi znak gas u bolnicu.
Vjeverice kad ti to tako kazes to zvuci lako. Kako me nece sorat adrenalin i strah i nervoza?😨 jedino da roknem xanax prije nego krenem pa da udjem pjevajuci u bolnicu. Pogotovo jer prvi put prolazim kroz to😦 mislim da to ne mozes kontrolirat.
Kako se ti trudovi prate? Znaci krene bolit i stopas dok ne prestane i to je trud? Ko tuka neka sam😁
Miska pa termin je sad za dva dana?
Sandrich cestitaaaam!!!❤ nadam se da je sve proslo bez problema i uzivajte sad!
Evo me u TA, čekam doktora, naravno da su sada slabiji trudovi cim sam osjetila miris bolnice 😂 U svakom slučaju prisutni su i dalje na 10 min i dosta to vec boli, par kapi sukrvice također uf izgleda da se blizi 😊
Bellaru ja sam si pisala cijelu noć u mob kada me počelo boliti, a trajanje sam samo dva puta čisto da vodom okvirno koliko traje, ja mislim da je bitnije koliko često dođe sad na početku nego koliko traje
Marigmar 😂😂😂 logicno. Dobro da nije sve stalo. Cini se da ces ti to stvarno brzo obavit😮 eto vjeverice ona ide rodit a ja se usrala od straha😨😨😨
Ma ja imam neke te aplikacije koje prate kao trudnocu iz tjedna u tjedan pa ima i za mjerenje trudova pa ako krene cu se sa tim posluzit😁
Bellaru ne znam, nisam jos imala trudove pa samo teoriju ponavljam kažu i kad laž ponoviš dovoljno puta postane istina
pokušavam si to ponavljati da porod postoji od kad ljudi hodaju ovom zemljom i da je to sve prirodno i da se svaki dan rađaju djeca i sl. Ja imam povjerenja u svoju doulu da će isto znati neke tehnike kako me smiriti...
jutro cure..da vam se malo javim..vidim ovde se tobogan opet pokrece..
Marigmar sretno, brzo ce to..samo bez panike i misli na to da ce proc i da je uskoro sve iza tebe a bebica u rukama..
ja sam sebi skinila aplikaciju na mob za mjerenje kontrakcija, tako mi je bilo lakse pratit trudove..kad su krenili oni bas jaki nisam mogla gledat u sat i stopat, bilo.mi je jednostavnije samo pritisnit na mob..i da ja sam krenila u rodiliste sa trudovima 4min i bila 5cm otvorena..nista to nije kasno, ako ste prvorotkinje i naravno ako nemate tri dana jahanja do bolnice
Miska nadam se da ce i tvoja cura uskoro mami u narucje
Dvosjekli je to mač kako se već kaže, ako kasnije dođem da me ne zaj. Za epiduralnu a ako prerano dođem osuđena sam na njihove uvjete čekanja poroda tak da budem vidjela šta doktor kaže
Sortiraj odgovore
Najstariji